EXCLUSIV VIDEO Accident în zona Triaj, 3 autoturisme avariate, circulaţie îngreunată

Din fericire, doar doi răniţi şi aceştia uşor, răni de genul buză spartă, cucui şi vânătăi.
Totul s-a petrecut în zona zidului de sprijin, loc cunoscut pentru multitudinea de accidente ce au avut loc aici. Oamenii spun că acolo este un loc blestemat, un loc al ghinioanelor și tragediilor fiindcă acolo au avut loc nenumărate evenimente rutiere.

Din primele cercetări, se pare că accidentul a fost provocat de o şoferiţă ce conducea din direcţia Govândar- Centrul Civic. Femeia spune că la un moment dat, din cauza faptului că a alunecat pe linia de tramvai udă, a derapat, a intrat pe contrasens unde a lovit un autoturism. La rândul său, autoturismul lovit a ciocnit o a treia maşină ce venea din acelaşi sens.
Circulaţia a fost îngreunată în zonă iar poliţiştii au efectuat măsurătorile şi verificările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat și cine este vinovat de producerea accidentului.


 

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO Accident în zona Triaj, 3 autoturisme avariate, circulaţie îngreunată

  1. Ar fi trebuit să scoată liniile de tramvai înainte de asfaltare, sau să le acopere. Când plouă sau e polei, sunt foarte periculoase. Și așa au început să dea jos rețeaua de contact – nu are rost să ne mai amăgim că va mai investi cineva în refacerea întregii infrastructuri pentru circulația tramvaielor.

Comments are closed.