EXCLUSIV VIDEO Accident de circulație aseară pe trecerea de pietoni în apropierea Universității

accideent trecere noapteaUn grav accident de circulație a avut loc aseară în apropiere de Universitate, mai exact, la podul IGOR (PRESCOM).
Un autoturism Ford- Fi esta condus de un tânăr de 20 și ceva de ani, a lovit în plin un bărbat de aproximativ 55 de ani, care se afla, se pare, angajat în traversarea străzii în zona trecerii de pietoni.
Bărbatul a fost dus la Spitalul de Urgență, la UPU, unde a intrat pe mâna medicilor și i se fac investigații medicale.
Fiindcă bărbatul a fost accidentat deosebit de grav, la fața locului au sosit polițiștii ,,de la rutieră” și o echipă a ,,criminaliștilor” care au început cercetările specifice.
Pe B-dul Revoluția din decembrie, de la pod și până spre semafoarele de la Centrul de recoltare a sângelui, s-a format o coloană de mașini iar traficul s-a desfășurat cu dificultate mai bine de o oră.
În cursul zilei de azi, InfoCs va reveni cu poziția oficială a poliției și cu informații privind starea de sănătate a victimei.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „EXCLUSIV VIDEO Accident de circulație aseară pe trecerea de pietoni în apropierea Universității

  • 17 ianuarie 2014 la 18:32
    Permalink

    atata timp cat permisele de conducere se ,,iau de la diverta” sau din ,,pungile cu pufuleti” vom auzi tot mai des despre asemenea conducatori auto de 2 bani. cand spun asta stiu ce spun ,instructorii care ai pregatesc nu au km parcursi cat am eu doar cu spatele iar mare parte dintre instructori nu au ce sa caute ei la volan daramite sa pregateasca viitori soferi.

  • 17 ianuarie 2014 la 0:43
    Permalink

    Unde sunt semafoarele la trecerile importante pentru pietoni D-nule STEPANESCU???Cele pe care l-ati achizitionat sunt iesite din omologari productie veche ce nu au mai folosit americanii.Daca bate soarele in ele nu vezi ce culoare este aprinsa. DE TEHNOLOGIA LED ATI AUZIT???semafoare de ultima generatie …sunt scumpe dar este adevaratla achizitionarea lor nu mai raman banii………Vrem intersectii semaforizate la VICTORIA_DACIA la Facultate-HEN.

Comentariile sunt închise.