EXCLUSIV VIDEO Accident la indigo astă noapte la Reșița – un tânăr ,,a pupat în fund” cu mașina , o altă mașină oprită de polițiști

8 oct (13)Un accident de circulație ce ridică multe semne de întrebare şi ar trebui să dea de gândit multora, a avut loc aseară la Reşiţa. În mai puţin de o lună, la Reşiţa se întâmplă două accidente în condiţii similare: şoferi băuţi la volan proptesc autoturismele în spatele altor maşini în timp ce acestea sunt oprite de poliţişti pentru controalele de rutină.
Pe strada Sportului din cartierul Moroasa din Reşita, în jurul orei 21,  s-a petrecut un eveniment rutier care ar fi putut avea urmări foarte grave. Un echipaj al Poliţiei Rutiere, aflat la datorie, a oprit în trafic, pentru verificări de rutină, un autoturism W Golf în care se aflau patru tineri. La câteva momente, din spate a venit în viteză  un alt autoturism cu numele de înmatriculare în Italia şi care, fără a schiţa măcar cea mai mică intenţie de frânare, a lovit în plin în partea din spate, autoturismul oprit pentru verificări.
Se pare că şoferul autoturismului cu numere de înmatriculare de Italia, se grăbea foarte tare din moment ce nu a încetinit şi nici nu a evitat impactul cu autoturismul staţionat legal şi ce fusese oprit la solicitarea organelor rutiere. Impactul a fost devastator pentru maşina care a provocat accidentul şi în care se aflau alţi trei tineri. Şoferul a rămas încarcerat iar un pasager din faţă dreapta, a ajuns la spital fiindcă avea nevoie de îngrijiri medicale.
La faţa locului au sosit echipajele de intervenţie de la poliţie, pompieri şi ambulanta care a transportat răniţii la UPU  din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Caraş-Severin. Din primele cercetări se pare că, şoferul autoturismului cu numere de înmatriculare de Italia, avusese viteza peste limita admisă în locul respectiv şi ce este mai grav, consumase copios băuturi alcoolice fiindcă aparatul etilotest arăta o concentraţie de alcool în aerul expirat de 0,91 la mie, ceea ce înseamnă că în sânge, valoarea alcoolului se apropia de valoarea de 2 la mie.
Până la sosirea pompierilor militari, trecătorii au scos şoferul din maşina grav avariată după care a fost condus de poliţişti la spital pentru recoltarea de probe biologice.  Pompierii au desfăcut bornele de la bateria maşinii avariate după care au spălat carosabilul de uleiul scurs din motorul spart al maşinii. Acum urmează să se efectueze cercetări, în cauză aflându-se o anchetă în curs de desfăşurare.
Un accident similar, aproape la indigo, a avut loc în împrejurări similare în faţa unei benzinării din Reşiţa. Şi atunci, şoferul care a lovit maşina oprită de poliţişti la control, avea o alcoolemie de 1,10 la mie. Mai trebuie spus că în urmă cu aproape o săptămână, în apropiere, a mai avut loc un accident în care un tânăr de 20 de ani, a făcut praf trei autoturisme lovindu-le ca pe popice în parcarea din faţa blocului.

Comentarii

comentarii

Un comentariu la „EXCLUSIV VIDEO Accident la indigo astă noapte la Reșița – un tânăr ,,a pupat în fund” cu mașina , o altă mașină oprită de polițiști

  • 9 octombrie 2013 la 9:59
    Permalink

    Daca sunt unii asa ahtiati pentru consumul de alcool si nu au reusit sa ocupe postul de „sef” la Cotroceni, bine ar fi sa se infiinteze birturile in autoturism, birtul in autobuz, birtul in BMW, poate ca asa s-ar mai „reglementa” aceasta dorinta a betivilor fara onoare, fara cuvant !

Comentariile sunt închise.