EXCLUSIV VIDEO Accident ,,miraculos” in curtea bisericii reformate din Reșița- sau, când roata mașinii o ia la sănătoasa înainte acesteia

accident bisericaUn sofer din Resita a aflat pe pielea lui ce se intampla atunci cand oamenii nu iau masuri atunci cand observa o neregula la masina. Astazi dupa amiaza o masina era cat pe ce sa distruga zidurile Bisericii Reformate din Resita, dupa ce a pierdut roata chiar in timpul mersului.
O adevărată tragedie a fost evitată astăzi datorită faptului că șoferul implicat în incident circula cu viteză mică. Acesta se deplasa spre Muncitoresc, iar după ce a trecut de Pasajul TMK a simțit cum roata din spate a autoturismului s-a desprins. În acel moment reșițeanul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a urcat pe trotuar, a doborât un coș de gunoi din beton al Primăriei, după care s-a oprit într-un pom de lângă Biserica Reformată. Martorii spun că șoferul nu s-a rănit grav în urma accidentului.
Poliția nu a fost sesizată cu privire la acest incident, pentru că nu au existat victime și nici pagube materiale colaterale, a declarat purtătorul de cuvânt, Ancuța Cărbunaru.

Comentarii

comentarii