EXCLUSIV VIDEO ASA A INCEPUT SCANDALUL INTRE TAXIMETRISTI SI S-A AJUNS LA PISTOL

UPDATE Iata ce spune si politia despre acest caz;

,,La data de 29 august a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii municipiului Reșița au intervenit pentru aplanarea unui conflict între doi bărbați, ce a avut loc în Centrul Civic din Reșița.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că pe fondul unui conflict spontan generat de ocuparea unui loc în așteptare de clienți, doi taximetriști, unul în vârstă de 32 de ani, celălalt de 57 de ani, s-au certat și și-au adresat reciproc injurii și expresii jignitoare.
Altercația a continuat, bărbatul de 32 de ani împușcându-l pe celălalt bărbat în piciorul drept, cu un pistol cu bile de cauciuc pentru care deține permis de armă din data de 21.10.2014.

Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă fără drept”.

Redacția www.infocs.ro a intrat în exclusivitate in posesia unor imagini realizate cu camera de supraveghere din interiorul taximetrului. Noi nu ne dăm cu părerea, nu acuzăm și nu luăm apărarea nimănui, doar prezentăm lucrurile în mod real, așa cum s-au petrecut ele. În imagini se poate vedea că scandalul a pornit de față cu un client bătrân care urcase în taximetru și că șoferul a fost agresat primul prin geamul mașinii. Un incident ce părea la început o mică ceartă colegiala, a degenerat într-un adevărat scandal cu amenințări și împușcături în mijlocul oraşului, în zona parcării taximetriștilor de la Nera. Mai exact, în mijlocul orașului.

Aseară în jurul orei 18, între doi taximetrişti de la Prima-Taxi, unul de 57 de ani iar celălalt de vreo 35 de ani, a izbucnit o mică ceartă legată de locul de parcare, mai exact, de mutarea mașinii în așa fel încât să mai încapă în parcare și un al doilea autoturism.

Se pare că de aici și până la o ceartă cu înjurături grele așa cum doar taximetriștii știu să le rostească, nu a mai fost decât un pas. Cert este că la un moment dat, taximetristul de 57 de ani, a fost înjurat și umilit de colegul său mai tânăr. Ba mai mult, el a fost amenințat că va fi împușcat. Toate acestea de față cu un client bătrân ce urcase în taximetru.

La un moment dat, cu toate că se afla deja în mișcare, taximetristul mai în vârstă a fost agresat prin geamul mașinii de către colegul său iar acesta a vrut să se apere cu bastonul clientului. Șoferul agresat spune că îl cunoaște pe colegul său de aproape doi ani, că taximetriștii se mai ceartă între ei, se mai înjură, dar niciodată nu s-a ajuns la bătaie și agresiuni fizice. Și astea de față cu clienții.

Cert este că în toiul scandalului, bărbatul mai tânăr ar fi scos un pistol cu aer comprimat, a tras două focuri, iar un glonte de cauciuc l-a lovit în picior în zona copsei pe colegul său mai în vârstă.

Ce este clar – este faptul că în centrul Municipiului Reșița, în fața Sălii Polivalente și al super-magazinului Nera, s-a ajuns ca în vestul sălbatic și că se trag focuri de armă din motive de nimic în mijlocul orașului. La fața locului s-au deplasat polițiștii criminaliști care au început cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat acolo. Se pare că șoferul care a folosit pistolul avea permis de port armă.

Bărbatul împușcat a ajuns la Spitalul de Urgență din Resita unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale. Deși în doare piciorul rănit, omul este mai degrabă șocat de ce s-a putut întâmpla și până unde s-a ajuns cu violența.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO ASA A INCEPUT SCANDALUL INTRE TAXIMETRISTI SI S-A AJUNS LA PISTOL

Comments are closed.