EXCLUSIV VIDEO Asistenta medicala accidentata pe trecerea de pietoni; a plecat de la spital spre casa ca salariata și a ajuns inapoi ca pacienta

Un tânăr a accidentat grav pe o trecere de pietoni de pe B-dul Republicii din Resita, o asistenta medicala ce tocmai ieșise din tură și mergea spre casa. Femeia plecase din spital ca salariată ce își făcuse datoria, la terminarea schimbului, si după nici 15 minute, a ajuns înapoi in spital, dar ca și pacientă, grav rănita.

Femeia avusese o zi grea și după terminarea serviciului la Secția de Reanimare a Spitalului Județean de Urgență din Reșița, a pormit spre casă. La nici 100 de metri de locuință, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost luată în plin de un autoturism, cărată pe capotă vreo 30 de metri și izbită de asfalt. Lovitura a fost așa de puternică încât unul din pantofi i-a zburat la o distanță de cel puțin 50 de metri, pe trotuar.

Numai norocul a făcut ca o altă femeie aflată și ea pe trecerea de pietoni, să nu fie accidentată și ea. În momentul fatal al accidentului, femeia a făcut un pas în lateral ca să ocolească o baltă, ieșind astfel din fața mașinii.

[youtube id=”snkAdNFwHIM”]

La fața locului a ajuns o ambulanță care a preluat-o pe femeie și a transportat-o la spital,: Plecase de acolo la terminarea schimbului iar acum a ajuns înapoi ca pacientă. După primele investigații, se pare că biata femeie are o mână și un picior rupt precum și multiple traumatisme pe tot corpul.

Mașina care a provocat accidentul, o mașină sport de două locuri, era condusă de un tânăr de 29 de ani, I. L. El a spus că a claxonat-o pe femeia de 44 de ani, când a văzut-o pe trecerea de pietoni, a încercat să oprească, dar ….inevitabilul s-a produs. La controlul cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

Mulțumiri speciale din partea redacției pentru Liviu si Rudy!

Comentarii

comentarii