UPDATE VIDEO Bărbat operat bătut de polițiști la Reșița

Un bărbat din Reșița spune că a fost agresat și bătut de mai mulți polițiști și jandarmi din Reșița. Ba mai mult, omul, împreună cu alți martori, susțin că oamenii legii au intrat în casă, cu forța, l-au brutalizat, l-au încătușat după care l-au târât afară din casă și l-au dus la poliție. Cel mai grav, este faptul că bărbatul agresat este operat de două săptămâni fiind în convalescență.
Omul împreună cu familia și o altă familie prietenă, ascultau muzică și stăteau de vorbă. La un moment dat, în casă și-au făcut apariția doi polițiști și doi jandarmi care, în pofida faptului că nu li s-a opus rezistență, l-au bruscat pe proprietar, l-au încătușat și l-au târât desculț afară din casă, după care l-au dus la secție.
Omul susține că și acolo a fopst agresat fără nici un motiv, fără să se țină cont de faptul că este operat de curând. Ba mai mult, polițiștii i-au agresat verbal și amenințat și pe membrii familiei și prietenii celui bătut.

[youtube id=”2vWUnxiNvjY”]

Iată și ce spun polițiștii și medicii:

[youtube id=”uGz2m_WwgQM”]

Fiindcă bărbatul acuza dureri foarte mari în zona operației, polițiștii l-au eliberat pentru a merge la spital. Martorii spun că și ei au fost agresați verbal de aceiași polițiști, dar și de către ofițerul de serviciu care i-a împiedicat să depună o sesizare pentru felul în care au fost tratați și agresați de polițiști.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență unde i s-au făcut investigații medicale, i s-au administrat calmante și a rămas peste noapte.
Atât bărbatul agresat precum și martorii, vor depune astăzi reclamații la IJP și vor face o plângere penală împotriva celor care i-au agresat.
Din păcate, având în vedere ora la care s-a petrecut evenimentul, nu am putut obține și un diagnostic medical și poziția oficială a IJP Caraș Severin. Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comentarii

6 thoughts on “UPDATE VIDEO Bărbat operat bătut de polițiști la Reșița

 1. lasa frate-miu ca bine ti-au facut…trebuiau sa iti rupa capul…etc 

 2. Presa si a facut datoria, e realitate ca politia si jandarmii l au batut, merita trecuti in rezerva, nu se face asa ceva, cu astfel de politie si jandarmerie …..pacat!

 3. Daca e vorba de cine vad prin fotografia prezentata,atunci politistii si-au facut treaba asa cum trebuie.Flacaul, daca despre Halmaci (unul din fratii Halmaci) este vorba,merita mult mai mult.Exceptand faptul ca tot neamul lor este certat cu legea,vreo doi din fratiori mai sunt inca la parnaie,unul pentru talharie,altul liberat de ceva luni,flacaul are probleme existentiale violente pe fondul consumului de alcool.Si atunci cand nu gaseste pe cineva sa bata,se mai intampla sa o si ia el de la politisti,atunci face pe victima.Tipic pentru un gunoi las.Nu blamati politistii,nu stiti de ce in stare trepadusul.

 4. Nu vă mai luați de Ziariști că aduceți atingere libertății presei..Ei ‘are’ întotdeauna dreptate..Chiar și atunci când publică știrea fără să o verifice..Dacă vă luați de ei se umflă mai tare de cât sunt, explodează și ne umplem de dejecții, varani etc.

  Raspuns editor pt dl Brades, pardon, Rares

  D-le Rares, lasati matale ca stim noi cu cine avem de-a face. Va cam pica gradele de pe umeri pe baza de vibratii interne provocate de indignarea generata de faptul ca cineva a avut curajul de a se atinge de tagma super-oamenilor ( asa se cred ei). Daca ati citit ziare, nu inseamna ca va și pricepeti si la a ,,pune ceva in ele, sau cum se face asta,, La fel cum nici noi nu ne pricepem la scris rapoarte cu limbaj de lemn. Sa ne documentam la ce? Sau, cu ce? Efectiv nu ne intereseaza lucrurile ce nu se vad, meciurile unora cu alții. Am procedat in cel mai jurnalistic mod: am aratat ce spune o parte, ce spune cealalta, ce spun medicii si gata. Mai departe, dati-va in cap unii altora pana nu mai puteti, ca noi venim si va filmam. Priceput cum sta acum treaba?
  Cat despre ,,luatul de jurnalisti” mama – mama ce ati mai pune bastonul pe spinarile unor dintre ei, a celor care au curajul de a arata lucrurile asa cum sunt ele. Gresim? Iar la partea cu ,,umplutul de dejectii si varani” – cred ca nu are rost sa apelati la serviciile externe, ale nimanui. O faceti singuri din unitate cu atata abnegatie, pricepere si insufletire, incat ….ne dati mereu teme de stiri. Vreti exemple din ograda? Promitem ca vi le oferim data viitoare.

 5. Rusine rusine……………..am fost martora la tot cea ce sa intamplat (in fiecare zi suntem nevoiti sai ascultam muzica si injuriile lui si ale vecinului sau alcoolic care lucreaza la Miruna. .cand era beat si urala pe coridorul blocului nati venit sal f’ilmati si cand ameninta locatari din bloc si cand sparge masini?unde sunteti atunci?!

  Raspuns editor

  Noi eram la locul nostru. Dar d-ta, unde erai? Ai sunat la poliție? Ai luat vreo masura? Sau esti din aia care ai atitudine doar in spatele ecranului de la calculator? El a sunat la presa, a cerut ajutorul, voi de ce nu ati sunat sa spuneti ce se intampla? Asa ca, lasa-o mai moale cu ,,rusinea” aia ca se intoarce impotriva ta.

 6. Plangerea trebuie facuta la Parchet. Sesizarea la politie e frectie la picior de lemn. Mult noroc sa castige procesul si sa aiba taria sa nu-si retraga plangerea penala.

Comments are closed.