EXCLUSIV VIDEO Ce face și unde duc viteza, neatenția și lipsa de experiență la volan- a făcut baie în Bârzava cu tot cu mașină

TICO Barzava (9)Un tânăr de 19 ani din Reșița – având în vedere numerele personalizate ale mașini – probabil Viorel – a făcut o baie fără să vrea sau mai exact, pe care mai mult ca sigur, nu și-o dorea – în Bârzava.
Cu carnetul de șofer luat de puțin timp, tânărul venea de la Timișoara pe DN58 iar în momentul în care a ajuns în dreptul fostului COMAT, imediat după o curbă ușoară, șoferul a pierdut controlul mașinii, a intrat în parapetul metalic pe care l-a rupt, după care a plonjat de la vreo 10 metri în albia râului Bârzava aterizând pe cele 4 roți cu botul spre malul celălalt.

Tânărul a ieșit din mașină, și-a sunat niște prieteni, a întors mașina cu botul în amonte pe firul apei – în contracurent și ca să nu o ia apa, a legat-o cu o chingă de o buturugă. Având în vedere că protagonista – adică mașina- este un sau o TICO, existau toate șansele ca peste noapte să fie luată de apă iar stăpânul să o găsească a doua zi la dig la Bocșa Montană.
Fiindcă nu avem persoane rănite, nu au fost depuse reclamații, polițiștii de la ,,rutieră” au venit sesizați la 112 de alți șoferi aflați în trafic, au văzut, și-au notat câteva date și au plecat la birou fiindcă nu aveau ce face acolo.
Acum, proprietarul mașinii trebuie să găsească o macara cu care să își scoată mașina din apă, să o ducă la service și dacă se mai poate – să o și repare.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Un comentariu la „EXCLUSIV VIDEO Ce face și unde duc viteza, neatenția și lipsa de experiență la volan- a făcut baie în Bârzava cu tot cu mașină

  • 20 martie 2014 la 16:09
    Permalink

    Pai i-o fi fost cald omului si ce s-o fi gîndit?

    – Hai ca trag o baie si mai spal si masina gratis 🙂

Comentariile sunt închise.