EXCLUSIV VIDEO Foc la Blocul 800 din Reșița

DSC00080Un puternic incendiu s-a produs în această dimineață în jurul orei 7 intr-una dintre locuințele sociale de la etajul patru al Blocului 800 din Reșița din Piața Traian Vuia.
Incendiul s-a manifestat cu putere la etajul patru iar fumul iscat a creat panică printre locuitorii și angajații primăriei Reșița care ocupă etajele 1, 2 și 3 ale clădirii.
Pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale iar echipajele au acționat de pe două părți: unul de pe coridorul și casa scărilor invadate de fum iar celălalt, cu scara mobilă din afara imobilului.
Pompierii au acționat cu prudență fiindcă la etajele inferioare se află birourile Primăriei Reșița- Direcția de patrimoniu iar o cantitate prea mare de apă distruge actele, birourile și aparatura.
Din fericire, nu sunt persoane rănite, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță acordând primul ajutor unor persoane intrate în panică.
Cauza probabilă a incendiului, pare să fie o lumânare, dar amănuntele exacte le vor stabilii pompierii militari.
Prezent la fața locului, primarul Mihai Stepanescu, a declarat că după terminarea anchetei pompierilor, va dispune demararea unei anchete iar persoanele care nu au actele în regulă, vor fi evacuate din locuințele sociale de la etajul patru, locuințe ce aparțin Primăriei Reșița.

Comentarii

comentarii