EXCLUSIV VIDEO FOTO Accident- cu maşina înfiptă în zidul casei, la Ramna

Masina in casa Ramna (20)Cu BMW-ul în casă. Așa s-au trezit niște localnici din satul Ramna din Caraș Severin, astă noapte in jurul orei 22. Cu toate că suntem în prag de sărbători, mașina nu a fost adusă în casa oamenilor nici de Moș Nicolae și nici de Moș Crăciun, ci, de un șofer cât se poate de beat.
O familie din satul Ramna se pregătea de culcare. Fiind trecut de ora 22, oamenii s-au retras prin paturi în camerele lor, dar liniștea nopții a fost spartă de zgomotul unei mașini care se lovește de ceva după care, locuitorii casei au văzut cum le zboară cărămizile din pereți și mobilele de la locul lor.
O mămică a apucat să-și smulgă copilul ce dormea din pat și să fugă în camera cealaltă iar în urma ei s-a dezlănţuit potopul.
Şi toate acestea fiindcă după cum spun martorii, un bărbat de 30 de ani din sat, după ce a băut bine şi a dormit cu capul pe masa unui bar din sat, a urcat la volanul unui BMW şi a pornit în viteză prin sat. Totul până la o curbă unde a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea, s-a izbit de un bolovan după care a dărâmat pereţii casei peste oameni.
Se pare că bărbatul nu este la prima ispravă de acest gen. În urma impactului cu peretele casei, el s-a ales doar cu arcada spartă. El a vrut să tragă maşina din perete şi să părăsească locul accidentului, dar stăpânii casei au chemat poliţia. Şoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, dar a refuzat acest lucru. Ba mai mult, şoferul care a provocat accidentul, a refuzat şi să sufle în aparatul etilotest.
Conform legii, pe numele lui se va deschide un dosar de cercetare penală şi pe lângă suspendarea permisului şi a amenzii, el riscă chiar închisoarea.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO FOTO Accident- cu maşina înfiptă în zidul casei, la Ramna

  • 3 decembrie 2013 la 7:27
    Permalink

    Ce ma deranjeaza e faptul ca..nu e la prima isprava de acest fel..alo?! justitia..dormiti?de ce sunt liberi aceste creaturi?

Comentariile sunt închise.