EXCLUSIV VIDEO FOTO Declarații șocante la locul crimei

Justitia romana i-a condamnat sa-l priveaca pe ucigasul fiicei lor cum umbla in libertate. Parintii copilei de 12 ucisa si violata in 2002, Ionela Hurdela, sunt convisi ca o ancheta superficiala l-a scapat pe Iancu Măran de pedeapsa. Si ei, dar si o parte din satenii care au participat la cautari, spun ca ancheta a fost facuta cu probe viciate.

Pe InfoCs puteti vedea declarațiile de la locul crimei de acum 10 ani, declarații făcute miercuri de unul dintre cei care au găsit în peștera de lângă Gârliște trupul micuței. Corpul fetei era desfigurat, ars pe jumătate și acoperit cu pietre.

De asemenea, accesând următorul link, veți putea vedea un material complet realizat tot miercuri de colegii de la Antena 1, material cu imagini de acum 10 ani și cu declarațiile  criminalului Iancu Măran.

http://observator.a1.ro/social/Justitia-romana-i-a-condamnat-sa-l-priveaca-pe-uci_69840.html

Fiindcă atunci i s-a dat drumul, Măran a mai ucis duminică noaptea o altă fată de 14 ani iar pe sora de 17 ani a acesteia, a încercat să o omoare, dar fata a avut zile şi a scăpat.

 

Vezi şi

UPDATE EXCLUSIV VIDEO FOTOGALERIE Crimă oribilă în Caraș Severin- Cazul Otopeni, se repetă ?

https://www.infocs.ro/video-fotogalerie-maran-retinut-pentru-29-de-zile-dupa-ce-i-a-taiat-gatul-fetei-a-vrut-sa-i-l-lipeasca-cu-banda-scoci/

https://www.infocs.ro/exclusiv-video-foto-fata-injunghiata-si-violata-de-criminalul-maran-a-vorbit-cu-reporterii-infocs/

materiale realizate exlusiv de www.infocs.ro

 

 

Comentarii

comentarii