Exclusiv video FOTO InfoCs Foc devastator la Bucova, casa avocatului Romolus Silvășan, s-a făcut scrum

Foc Bucova (1)Incendiu de proporții la Bucova în această dimineață. Casa cunoscutului avocat Romolus Silvășan, a fost cuprinsă în întregime de flăcări.
Focul a cuprins și distrus în totalitate întreaga gospodărie. Casa cu etaj, o alta mai mică precum și anexele gospodărești din tot perimetrul locuinței, au fost făcute praf și scrum. Casa, ca mai toată gospodăria de mai altfel, este nouă, aproape toate fiind ridicate în ultimii doi ani.
Flăcările s-au manifestat cel mai puternic la mansarda din lemn și la acoperișul casei pe care le-au distrus în întregime. Acestea au avut o înălțime de aproximativ 10 metri. Cu toate că pompierii s-au mișcat rapid, gospodăria a fost distrusă aproape în întregime. Este cunoscut faptul că în zona Bucova- Băuțar, majoritatea caselor sunt construite sau au în compoziție, mult lemn.
Primii au sosit la fața locului pompierii voluntari din cadrul SVSU Băuțar care au acționat cu o autospecială, dar fără prea mult succes fiindcă focul cuprinsese și mansarda și acoperișul- ambele din lemn. În ajutorul lor a venit un echipaj al SVSU Oțelu Roșu în frunte cu primarul Luca Mălăiescu. ,,Chiar dacă primăriile din comunele din Valea Bistrei nu au vrut să încheie contract de asistență și intervenție cu noi, nu putem sta nepăsători la necazul oamenilor. Am intervenit și am acționat cu pompierii și autospeciala noastră până la sosirea pompierilor militari de la Caransebeș. Este adevărat că pompierii militarii vin cu oameni și autospeciale, dar au drum de făcut până aici iar în cazul unui incendiu, ori și ce minut contează” a declarat în exclusivitate pentru InfoCs primarul din Oțelu Roșu.
InfoCs vă oferă în exclusivitate imagini și fotografii de la locul dezastrului.
Ziarul nostru va reveni cu informații despre posibile cauze și ce s-a întâmplat mai exact la Bucova.

Comentarii

comentarii