EXCLUSIV VIDEO Incendiu puternic la o casă din oraşul Bocşa

Un puternic incendiu s-a declanşat aseară la numărul 7 de pe Strada Salcâmilor din Bocşa.
Incendiul pornit cu putere de la o încăpere din spatele gospodăriei, s-a extins cu repeziciune la toate anexele şi a ajuns la acoperişul şi câteva dintre camerele casei. La un moment dat, flăcările puternice au fost un pas să se extindă şi la alte imobile din vecini fiindcă acestea sunt construite unul lângă celălalt.

[youtube id=”IxobsmQ_mp4″]

,,Primii care au intervenit, de fapt primul – a fost pompierul de serviciu de la Serviciul de voluntari al primăriei Bocşa. Omul a făcut ce a putut până i-au venit în ajutor alţi colegi de acasă şi cu toţii, au reuşit să oprească extinderea focului la alte case şi să-l ţină pe loc până ce, de la Reşiţa au sosit alte două echipaje ale Pompierilor Militari” spune primarul Bocșei, Eugen Cismăneanțu.

,,Avem un singur om pe schimb, este bine pregătit, dar este singur până îi vin colegii ce sunt alarmați la domiciliu. Nici proprietarii şi nici vecinii nu au stat să privească cum se extinde focul: fiecare a intervenit cu ce a avut, care cu găleţi cu apă, alţii cu instinctoare. Alţi vecini au scos din case lucrurile ce puteau fi cărate” spune Mariana Torj, șefa SVSU Bocșa.

,,Lupta cu focul a durat mai bine de patru ore şi deşi pagubele sunt mari, din fericire, nu există victime. Din primele cercetări, se pare că incendiul ar fi pornit de la o anexă în care se afla amplasată central termică a locuinţei, dar se ia în calcul şi o afumătoare amenajată în curte. Cauzele exacte ale producerii incendiului şi pagubele materiale, vor fi stabilite azi pe lumină. Din fericire, nu avem victime umane” a declareat căpitanul Ionel Tilca, comandantul Deteșementului de Pompieri Militari Reșița din cadrul ISU Semenic.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO Incendiu puternic la o casă din oraşul Bocşa

Comentariile sunt închise.