EXCLUSIV VIDEO INFOCS Spulberaţi pe trecerea de pitoni de un taximetru astă noapte – accident în Micro III

004Un accident de circulaţie soldat cu rănirea a două persoane a avut loc aseară pe B-dul Republicii în zona magazinului chinezesc.
Totul s-a petrecut pe trecerea de pietoni de la intersecţia Bulevardului Republicii cu Aleea Trei Ape. Aseară în jurul orei 21:50, un bărbat şi o femeie, s-au angajat în trecerea bulevardului, pe loc marcat, dinspre Aleea Trei Ape spre magazinul chinezesc. Dinspre RENK, pe banda întâi, a venit un autoturism negru care a încetinit şi a oprit permiţând cuplului să treacă strada- numai că, pe banda a doua, a venit cu destulă viteză o maşină de taxi Logan care i-a lovit în plin pe cei doi.
Cei doi au fost aruncaţi de asfalt, femeia a ajuns la câţiva metri pe asfalt iar bărbatul a fost aruncat şi el în faţa maşinii. La volanul taximetrului se afla un tânăr de vreo 20 şi ceva de ani care a intrat în stare de şoc în momentul în care a văzut accidentaţii pe jos.
Cei doi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă unde se pare că doar bărbatul a rămas internat fiind accidentat la un picior. Femeia – se pare că a scăpat cu răni mai uşoare.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi împreună cu criminaliştii, au efectuat cercetările şi măsurătorile ce se impun în astfel de situaţii.
Mai mulţi şoferi aflaţi în trafic precum şi locuitori din blocurile din apropiere, spun că trecerea de pietoni este una deosebit de periculoasă din cel puţin două motive: La câţiva metri de ,,zebră” a fost amplasat pe trotuar foarte aproape de marginea drumului un chioşc de ziare care maschează trecerea de pietoni şi în plus, marcarea locurilor de parcare s-a făcut până lângă marcaj- astfel că- din caza maşinilor parcate, şoferii de la volan din trafic, nu văd trecerea de pietoni şi efectiv se trezesc cu omul în faţa maşinii.
Vom reveni cu amănunte.
InfoCs vă prezintă în exclusivitate imagini de la locul accidentului şi pentru aceasta îi mulţumim prietenului Nick pentru promptitudine.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO INFOCS Spulberaţi pe trecerea de pitoni de un taximetru astă noapte – accident în Micro III

  • 7 noiembrie 2013 la 7:53
    Permalink

    pe care trecere au fost loviti saracii oameni ??????????????

Comentariile sunt închise.