EXCLUSIV VIDEO INFOCS Tragedie la Grădinari, un bărbat de 33 a fost ucis de un mal de pământ în accident de muncă

Accident Gradi (19)Așa cum am promis, InfoCs a revenit cu amănunte și imagini de la locul tragediei de la Grădinari unde un om și-a pierdut viața.
Un accident de muncă soldat cu moartea unui bărbat de 33 de ani, s-a petrecut azi la Grădinari. Doi copii – unul de 12 ani și unul de 6, au rămas fără sprijin. Copilul cel mic împlinește în 26 ianuarie 6 ani, dar în loc de tort aniversar cu artificii și lumânări, familia va avea pe masă coliva tatălui.
Un bărbat de 33 de ani a murit astăzi în jurul orei 10 în comuna Grădinari. Omul lucra la o firmă, se pare că este vorba despre S. C. Cristicons, care executa săpături pentru sistemul de canalizare din comună. El se afla în șanț la o adâncime de aproximativ 2,5 metri- moment în care malul de pământ s-a dislocat și l-a acoperit în întregime.
La fața locului au sosit echipajele poliției, pompierilor militari de la Oravița și ale ambulanței. După aproximativ jumătate de oră de săpături, trupul bărbatului a fost scos fără viață de sub tonele de pământ.
Polițiștii și o echipă de la ITM au pornit o anchetă pentru a stabilii împrejurările în care s-a petrecut accidentul, dacă omul era angajat cu contract de muncă și mai ales, în ce măsură au fost respectate normele de protecția muncii de către executant.
Ce este mai grav este faptul că în condiția în care tragedia s-a petrecut la ora 10, familia a aflat abia în jurul orei 15 de la cunoștințe de accident. În plus. nici în momentul în care familia știa din alte surse de tragedie, nimeni din conducerea firmei nu a vrut să le confirme sau să le infirme vestea. Oamenii spun că acesta este cel de al cincilea accident de muncă petrecut la această firmă iar ITM nu a făcut niciodată o verificare serioasă.

Comentarii

comentarii