EXCLUSIV VIDEO ,,Nici o săptămână – fără unu în fântână”- noul slogan al pompierilor reșițeni ..bărbat scos din fântână la Reșița

fANTANA rESITA (10)Lăsând gluma la o parte, trebuie spus că pompierii militari de la ISU Semenic, Detașamentul din Reșița, au avut luni o altă intervenție pentru scoaterea unui bărbat dintr-o fântână. Dacă joi pompierii au intervenit pentru a scoate un bărbat dintr-o fântână de 22 de metri din Brebu, luni, aceştia au intervenit pentru a scoate un alt bărbat dintr-o fântână din Reşiţa. De această dată, intervenţia a fost doar la vreo 5-6 metri adâncime, dar în condiţii mult mai periculoase.

Un bărbat dintr-un cartier reşiţean nou creat, s-a apucat să sape o fântână fiindcă în zonă încă nu s-a ajuns cu reţeaua de apă şi canalizare. Numai că, lucrând la modul de amatori, nu a luat nici o măsură de siguranţă – aşa că- la un moment dat, malul s-a prăvălit şi bărbatul a căzut în fântâna de aproape 6 metri.
De parcă nu ar fi fost de ajuns, peste bărbatul din fundul fântânii, a căzut şi un bolovan de vreo 100 de kg. Dacă în urma căzăturii omul a scăpat aproape neatins, bolovanul respectiv i-a provocat mai multe fracturi la ambele picioare.
Pompierii militari au acţionat mai bine de o oră pentru scoaterea bărbatului din fântână cu pericolul deasupra capului fiindcă exista pericolul ca pereţii fântânii să se surpe peste ei.
Bărbatul a fost scos din fântână şi predat echipajului de ambulanţă care l-a transportat la Spitalul de Urgenţă din Reşiţa unde după investigaţii radiologice, a intrat direct pe masa de operaţie pe mâna medicilor ortopezi.

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „EXCLUSIV VIDEO ,,Nici o săptămână – fără unu în fântână”- noul slogan al pompierilor reșițeni ..bărbat scos din fântână la Reșița

 • 28 mai 2013 la 14:12
  Permalink

  Saritul… pardon….. picatul în fîntîna, se pare ca e sport national românesc si ar trebui propus ca disiplina la urmatoarea olimpiada 🙂

 • 27 mai 2013 la 22:35
  Permalink

  unde ai vazut tu asa ceva ?

 • 27 mai 2013 la 20:01
  Permalink

  bolovan de 100 de km? Diametru sau circumferinta?

Comentariile sunt închise.