EXCLUSIV VIDEO O familie a trecut razant pe lângă moarte aseară pe DN 58 la km 6

Accident km6 (1)Un grav accident de circulație a avut loc duminică seara pe DN 58 Resita Caransebeș, în zona km 6 pe porțiunea de drum dreaptă ce străbate păduricea. O familie a scăpat ca prin minune din ghearele morții.
Un autoturism in care se aflau patru persoane, a plonjat în râpă la o diferență de nivel de vreo 10 metri. Norocul cel din autoturism a fost faptul că mașina s-a oprit în copaci fiindcă până în fundul râpei sunt cel puțin 200 de metri iar panta este foarte abruptă.

În autoturism se afla o familie întreagă: mama, tata, o fiică și bunica. Mașina a fost distrusă în întregime iar călătorii deși răniți, sunt acum în afara oricărui pericol. Șoferul are câteva vertebre tasate, femeia – cea care și-a scos fata și mama din mașina avariată, are contuzii în zona bazinului și rinichilor. Fetița și bătrâna au scăpat tefere.
La fața locului au sosit mașinile ambulanței și un echipaj SMURD care au transportat răniții la spital. Pompierii militari sosiți la fața locului au desfăcut bornele de la bateria electrică.
Din primele cercetări, se pare că vinovat de producerea accidentului este șoferul care nu a apreciat corect distanțele și viteza de deplasare.
Autoturismul este avariat în proporție de peste 80% dauna fiind totală.
Cei patru pot spune că au avut mare noroc iar șoferul, practic s-a născut a doua oară fiindcă duminică – în ziua accidentului, a fost ziua lui de naștere.

Comentarii

comentarii