EXCLUSIV VIDEO Offroad pe Muntele Semenic, – GPS Trophy Romania ediția a V a Mușchi și cai putere la cote maxime

offroad valiug2014 (73)Multă gălăgie și multă agitație și ieri pe Muntele Semenic în apropiere de comuna Văliug fiindcă s-a încheiat competiția offroad GPS Trophy Romania ediția a V a . Pantele muntelui și drumurile desfundate, au fost luate cu asalt de herghelii formate din mii de cai…..putere ascunși sub capotele mașinilor de teren.
Pe pantele Muntelui Semenic, între Văliug și Crivaia, clubul de amatori Experience Romania din Sibiu, a organizat ediția a V-a competiției intitulată „GPS Trophy Romania”.

Aceasta este o întrecere de off-road și plăcere la care au luat startul 60 de mașini și echipaje- majoritatea din străinătate. Față de anul trecut, în 2014, numărul participanților s-a dublat.
Plecarea s-a făcut din localitatea Valiug, din județul Caraș-Severin, situată la poalele Munților Semenic, iar traseele au fost de tip hardcore sau softcore, în funcție de echipare și motorizare.
Dacă în primele zile și-au arătat priceperea și s/au intrecut veteranii și experimentații, ultimele două zile , vineri și sâmbătă, au fost rezervate amatorilor. Dar, asta nu a însemnat că traseul a fost mai ușor sau altul decât pentru cei experimetați. Concurenții au avut parte de de toate: impotmoliri, alunecări, nămol, derapaje sau probleme deosebite- lucruri pe care de fapt ei ,,le caută cu lumânarea”.
Seara și competiția s/a încheiat cu festivitatea de premiere și un chef care a durat până în zori.

Comentarii

comentarii