EXCLUSIV VIDEO Ploaie torenţială şi subsoluri inundate la Reşiţa VIDEO FOTOGALERIE

DSC03117O ploaie torenţială s-a abătut aseară asupra municipiului Reşiţa. Ploaia, a transformat în câteva minute străzile oraşului în adevărate râuri. Canalele nu au putut prelua cantitatea imensă de apă ce s-a scurs din cer.
Din cauza bălților, circulaţia a fost îngreunată pe mai multe artere ale oraşului, mai exact, toate părţile mai joase ale Reşiţei.
Circulaţia a fost dată peste cap, iar autobuzele au fost obligate să tragă pe dreapta fiindcă ploaia a fost așa de deasă încât nu se mai vedea la 2 metri. Apa a acoperit toate străzile. Canalele au refulat aruncând apa colectată de pe dealuri, mai ales. ÎN mai multe părți ale orașului, pe strada Vânătorilor, în zona Muncitoresc, apa a intrat în mai mult curți și beciuri.

Un canal s-a înfundat pe strada Gratz din cauza mizeriilor aruncate de locatari. Întreaga stradă a fost inundată și mai multe subsoluri tehnice și pivnițe ale blocurilor din zonă au fost umplute cu apă.
Dacă tot a transformat ploaia străzile Reșiței în canale venețiene, au apărut și gondolierii. Cei mici au încercat să se plimbe cu o văniță pe care au transformat-o în barcă.
Reșițenii s-au descurcat care cum a putut. Șoferii mai curajoși au intrat cu mașina prin apă, alții s-au întors iar pietonii care nu au vrut să-și uda încălțămintea, s-au cocoțat pe garduri sau domnii și-au luat consoartele în spate. Mai multe echipaje ale Primăriei Reșița și de la Aqua Caraș, au intervenit pentru a scoate apa din subsoluri și mai ales, pentru a scoate mizeriile aruncate de locatari în canale.
În altă parte a județului, la Berzovia, vântul si furtuna au rupt 12 stâlpi de curent și i-au culcat la pământ. Cantonul silvic de la marginea pădurii iersig, a rămas fără curent electric iar cantonierul face de pază pentru ca amatorii de metale să nu fure cablul din aluminiu.

Comentarii

comentarii

4 comentarii la „EXCLUSIV VIDEO Ploaie torenţială şi subsoluri inundate la Reşiţa VIDEO FOTOGALERIE

 • 6 iulie 2013 la 21:39
  Permalink

  Săndulescule, a inundat cumva şi locul de parcare pe care l-ai marcat ilegal pe aleea de la intrare în bloc ? Dar tu eşti cel mai mare jinter, .la înăţime.

 • 6 iulie 2013 la 21:31
  Permalink

  ieri pe drumul ce duce de la berzovia la vermes toti stalpi de telefon curent ce drac erau de lemn erau pikati la asfalt din cauza vantului furtuni

 • 6 iulie 2013 la 20:27
  Permalink

  „pai daca au asfaltat toate capacele de canal unde sa mai curga apa.”

Comentariile sunt închise.