EXCLUSIV VIDEO Ploaie torenţială şi subsoluri inundate la Reşiţa VIDEO FOTOGALERIE

DSC03117O ploaie torenţială s-a abătut aseară asupra municipiului Reşiţa. Ploaia, a transformat în câteva minute străzile oraşului în adevărate râuri. Canalele nu au putut prelua cantitatea imensă de apă ce s-a scurs din cer.
Din cauza bălților, circulaţia a fost îngreunată pe mai multe artere ale oraşului, mai exact, toate părţile mai joase ale Reşiţei.
Circulaţia a fost dată peste cap, iar autobuzele au fost obligate să tragă pe dreapta fiindcă ploaia a fost așa de deasă încât nu se mai vedea la 2 metri. Apa a acoperit toate străzile. Canalele au refulat aruncând apa colectată de pe dealuri, mai ales. ÎN mai multe părți ale orașului, pe strada Vânătorilor, în zona Muncitoresc, apa a intrat în mai mult curți și beciuri.

Un canal s-a înfundat pe strada Gratz din cauza mizeriilor aruncate de locatari. Întreaga stradă a fost inundată și mai multe subsoluri tehnice și pivnițe ale blocurilor din zonă au fost umplute cu apă.
Dacă tot a transformat ploaia străzile Reșiței în canale venețiene, au apărut și gondolierii. Cei mici au încercat să se plimbe cu o văniță pe care au transformat-o în barcă.
Reșițenii s-au descurcat care cum a putut. Șoferii mai curajoși au intrat cu mașina prin apă, alții s-au întors iar pietonii care nu au vrut să-și uda încălțămintea, s-au cocoțat pe garduri sau domnii și-au luat consoartele în spate. Mai multe echipaje ale Primăriei Reșița și de la Aqua Caraș, au intervenit pentru a scoate apa din subsoluri și mai ales, pentru a scoate mizeriile aruncate de locatari în canale.
În altă parte a județului, la Berzovia, vântul si furtuna au rupt 12 stâlpi de curent și i-au culcat la pământ. Cantonul silvic de la marginea pădurii iersig, a rămas fără curent electric iar cantonierul face de pază pentru ca amatorii de metale să nu fure cablul din aluminiu.

Comentarii

comentarii

4 thoughts on “EXCLUSIV VIDEO Ploaie torenţială şi subsoluri inundate la Reşiţa VIDEO FOTOGALERIE

  1. Săndulescule, a inundat cumva şi locul de parcare pe care l-ai marcat ilegal pe aleea de la intrare în bloc ? Dar tu eşti cel mai mare jinter, .la înăţime.

  2. ieri pe drumul ce duce de la berzovia la vermes toti stalpi de telefon curent ce drac erau de lemn erau pikati la asfalt din cauza vantului furtuni

Comments are closed.