EXCLUSIV VIDEO Razie a poliţiştilor în barurile şi discotecile din Caraş Severin astă noapte

razieZeci de restaurante, baruri şi discoteci de pe raza întregului judeţ Caraş SEverin şi a municipiu Reșița, au fost controlate de poliţişti astă noapte.

Scopul principal al acestor acţiuni a fost prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă săvârşite în localurile de alimentaţie publică (restaurante, baruri, discoteci etc.) şi a infracţiunilor stradale, precum şi depistarea persoanelor urmărite sau acelor care încalcă normele referitoare la regimul armelor şi muniţiilor. De asemenea, oamnii legii au avut în vizor și deținerea sau consumul de substante interzise sau portul armelor albe.
Poliţiştii au desfăşurat acţiuni în toate oraşele şi municipiilor de pe raza judeţului, dar şi în mediul rural, verificând un număr de 91 de localuri de alimentaţie publică şi au fost legitimate peste 1000 de persoane.
Poliţiştii i-au legitimat pe tineri şi nu numai, au făcut unele controale şi au pus un accent deosebit pe prevenirea consumului de băuturi alcoolice de către minori. Mai multe persoane au fost conduse de ,,mascați” la Secţie pentru verificări suplimentare sau fiindcă nu aveau actele asupra lor. De asemenea, poliţiştii au dat şi de tineri violenţi care au fost încătuşaţi şi duşi cu duba.
Mai mulţi tineri elevi şi minori, au fost depistaţi în timp ce se aflau în unităţi de alimentaţie publică, consumând băuturi alcoolice.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „EXCLUSIV VIDEO Razie a poliţiştilor în barurile şi discotecile din Caraş Severin astă noapte

 • 19 ianuarie 2013 la 17:19
  Permalink

  lasati ma copii sa se distreze:))spargeti clientela discotecilor

 • 19 ianuarie 2013 la 15:39
  Permalink

  Imi place idea de razie ….noi vem o problema cu acest cuvant mai precis politia romana sau cel putin zonele unde ar trebui aplicate iele:))..
  Dragi mei „Lucratori” ai politiei romane mai trece-ti si pe le milion sau bamboo sau alte cluburi unde dau iama si tiganii.:))…..ori am eu ura pe tiganii ori nush dar am si eu o intreabre La Milion au fost in razie?
  FUCK THE SYSTEM

Comentariile sunt închise.