EXCLUSIV VIDEO Scandal si ceartă cu poliția- Un proces pentru abuz şi trei amenzi

bataie cu politia arhMai mulți cetățeni din Reșița îi acuză pe lucrătorii de poliţie că i-ar fi agresat şi bruscat fără motiv.
Oamenii spun că se deplasau cu un microbuz în zona Triaj, moment în care, în apropierea unei staţii de benzină, au fost opriţi în trafic de poliţişti. A urmat un schimb de cuvinte între şoferul şi ocupanţii microbului cu poliţiştii, probabil s-a ridicat tonul, cert este că la un moment dat a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a altor poliţişti iar doi bărbaţi din maşină, unchiul de 45 de ani şi nepotul său de 25 care era şi şofer, au ajuns ,,la post” pentru declaraţii.
Şoferul şi ceilalţi călători din microbuz îi acuză pe poliţişti de agresiune. Ei spun că cei doi- şoferul şi nepotul său, au fost bătuţi de poliţişti fără rost. Ba mai mult, bărbatul de 45 de ani spune că a ieşit vineri din spital unde suferise o intervenţie chirurgicală iar în urma loviturilor şi îmbrâncelilor, i s-a deschis operaţia.
Bărbaţii s-au prezentat la ,,Serviciul de urgenţă” din cadrul Spitalului Judeţean unde au fost consultaţi de medici după care au scos certificat medico-legal şi au apelat la serviciile unui avocat după care au depus plângere penală pentru aşi căuta dreptatea în instanţă.
Poliţiştii spun că de fapt au oprit microbuzul fiindcă circula cu viteză neregulamentară, dar au găsit şi asigurarea obligatorie expirată. De aici a izbucnit scandalul, s-a cerut ajutorul jandarmilor şi toţi au fost duşi pe sus la postul de poliţie.
Rezultatul a fost aplicarea a nu mai puţin de trei sancţiuni de către poliţişti: una pentru viteză mărită, alta pentru asigurarea expirată iar ultima pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Comentarii

comentarii

5 thoughts on “EXCLUSIV VIDEO Scandal si ceartă cu poliția- Un proces pentru abuz şi trei amenzi

  1. Politistii au actionat corect. La fel si lucratorii trupelor speciale. M-a uimit vaicareala tipica acestei etnii in fata camerelor TV si eterna amenintare:”Lasa ca veti vedea voi in justitie”. Sper ca si judecatorii sa remarce comportarea agresiva a acestor ciorri in trafic si sa-i pedepseasca corespunzator.

  2. Daca d-ta incurci comunicatele de presa cu ……..cine stie ce, te inseli. Asa ca, noi ne facem doar meseria. Ca si politistii, de altfel!

  3. Dom. jurnalist! Dai cu bățu în mâna care te hrănește!!! Nu-mi vine să cred!!! Tu care ai din două știri una de la poliție îi umpli de caca, ( respectiv țigani)…. Se rotește Antonescu în mormânt!!!

  4. haules baules!!!!! sa mori tu ca nu stiai ca actele sunt expirate? are multe masini, probabil cumparate din banii facuti din „munca cinstita”!?!? oare cum si-au luat permisele de conducere? vorba lui JIJI daca erau dincolo o furau rau de tot pe cocoasa si nu mai caraiau atata!

  5. Ce știree…
    Doi țigani săltați de gardă care n-a avut biblioteca la purtător ca să-i convingă că lejea-i leje și pentru ei….
    Dacă erau într-o țară civilizată (vezi Europa de vest) nu aveau ei curaj să cârâie atâta…

Comments are closed.