EXCLUSIV VIDEO Sediul Poliției Reșițene luat cu asalt de familiile de rromi în puterea nopții

11010050Polițiștii reșițeni nu au avut liniște nici după lăsarea întunericului. 6 persoane din cele implicate în scandalul de pe Strada Laminoarelor, au fost reținute în mod legal și duse la sediul IJP pentru audieri.
Lucrurile păreau că s-au mai liniștit odată cu lăsarea serii, numai că în jurul orei 3 dimineața, în fața sediului Poliției Reșița, s-au adunat aproximativ 20 – 25 de persoane care solicitau vehement eliberarea celor reținuți pentru audieri. Ba mai mult, o femeie – sora unuia dintre cei reținuți- și un bărbat, s-au stropit cu benzină- efectiv și-au turnat benzină pe ei, și cu brichetele în mână, au amenințat că își vor da foc dacă nu sunt eliberați cei reținuți.
Mascații au fost alertați și în fața sediului Poliției s-a format un cordon de protecție pentru a opri intrarea persoanelor recalcitrante în interiorul poliției.

La un moment dat, fiindcă femeia făcuse o criză de nervi, tensiunea a atins cote alarmante și cu greu, polițiștii i-au lămurit pe cei doi să nu se autoincendieze. Într-un final, trei persoane au intrat în sediul poliției unde au stat de vorbă cu cei reținuți și s-au convins că este vorba despre luarea unor declarații.
Lucrurile s-au liniștit în jurul orei 4 și jumătate când romii au plecat acasă.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Un comentariu la „EXCLUSIV VIDEO Sediul Poliției Reșițene luat cu asalt de familiile de rromi în puterea nopții

  • 5 iunie 2014 la 13:03
    Permalink

    dar nu era nici o pierdere daca aprindea cineva un foc….intimidarea politiei romane de catre aceste persoane ca isi dau foc….si ei pun „botul” sa zicem asa….asta e tara in care traim …..daca nu erau acesti „rromi” sa zic asa si erau alte „persoane” imediat se aplicau amenzi pentru tulburarea linistii publice…dar in cazul de fata ei nu au voie sa primeasca amnezi ….asta e tara noastra si asta e Politia Romana!!!!!!

Comentariile sunt închise.