ActualitatePolitică

EXCLUSIV VIDEO SI FOTOGALERIE Flacăra democrației a străbătut Reșița

„Flacăra democraţiei”, aprinsă sâmbăta trecută la mitingul de la Cluj-Napoca de preşedintele suspendat Traian Băsescu, a ajuns, vineri seara la Reșița. Mai exact, flacăra purtată de mai mulți tineri pe biciclete, a fost întâmpinată de primvicepreședintele PDL Caraș Severin, Eugen Cismăneanțu- primarul orașului Bocșa.
Așa cum spuneam, „Flacăra democraţiei” vemtă de la Timișoara, a ajuns prima dată la Bocșa, de aici a sosit la Reșița ți pe tot parcursul drumului, ea a fost purtată de tineri în tricouri albe.
Tinerii au străbătut la Bocșa centrul orașului pe biciclete, apoi s-a oprit în Piața din fața primăriei, aici a fost preluată de o altă echipă și purtată la Reșița.
DE aici, echipa de bicicliști a preluat flacăra în fața sediului PDL și, supă ce a străbătut cartierul Govândar în aplauzele oamenilor și claxonul mașinilor, echipa cu flacăra democrației a ieșit pe biciclete spre Caransebeș iar de aici la Herculane. mai departe, flacăra va fi predată tinerilor din Mehedinți.
Preşedintele suspendat Traian Băsescu a aprins, la finalul mitingului de la Cluj-Napoca, o flacără, pe care a numit-o „flacăra democraţiei”, spunând că speră ca aceasta să ardă până în 29 iulie şi că va fi purtată prin ţară de tineri de dreapta.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO SI FOTOGALERIE Flacăra democrației a străbătut Reșița

  • Impresionant!Inaltator!Imi vine sa vomit!Doamne,cata ipocrizie pe lumea asta!

Comentariile sunt închise.