EXCLUSIV VIDEO Tragedie la Reșița, un bătrân de 93 de ani, s-a aruncat de pe un bloc turn

Cazut bloc (5)

Gest inexplicabil al unui bătrân de 93 de ani din Reșița care s-a aruncat de pe bloc.

Miercuri în jurul orei 15, locatarii cu vederea spre spatele blocului 4 de pe Bulevardul Republicii, au auzit o bufnitură puternică. Oamenii au ieșit la ferestre crezând că s-au lovit două mașini, dar au rămas şocaţi când au văzut un bărbat căzut la pământ.
Acesta se numeşte Mihail Bogasevici şi are 93 de ani. El a fost mult timp administratorul blocului în care locuia, blocul 4. Bărbatul are un fiu în vârstă de aproximativ 60 de ani care suferă de un handicap fizic fiind în imposibilitatea de a se deplasa singur.
Vecinii şi cei ce l-au cunoscut pe bătrânul Bogasevici, nu-şi pot explica gestul făcut de acesta. Cu toate că avea 93 de ani, fiind născut în anul 1922, omul avea o sănătate de invidiat – fiind o persoană foarte activă. Era într-o permanentă mişcare, zilnic făcea câţiva km pe picioare mergând în plimbări, la piaţă sau la cumpărături. Era o fire lucidă, foarte comunicativ, gândea pozitiv şi multor vecini le-a împărtăşit din experienţa sa de viaţă, el fiind refugiat în România din Basarabia ocupată de sovietici.
Constantin Pârvulescu, fost administrator şi vecin cu decedatul, spune că ,,am rămas şocat, nu-mi vine să cred. Era vecin de scară de atâţia ani cu mine, el locuia la etajul 4 , eu la 3. Trăia şi existenţa lui era fiul său, Bogdan, din păcate paralizat. Nea Mihai era un om deosebit, foarte activ, mereu cu o vorbă bună pregătită pentru fiecare. Nu-mi vine să cred că s-a putut întâmpla aşa ceva. Erau o familie exemplară. Împreună cu bătrânul Mihai şi fiul acestuia, mai locuia o femeie foarte serioasă, care de câţiva ani, făcea parte din familie”.
La faţa locului a sosit un echipaj al ambulanţei, dar medicul nu a mai avut decât de constata decesul bătrânului. Poliţiştii şi o echipă de criminalişti, au început cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat la blocul 4.

Vom reveni în cel mai scurt timp cu un material video şi fotografii de la locul tragediei.

Comentarii

comentarii