EXCLUSIV VIDEO Turist accidentat in Cheile Carașului și salvat de SMURD și Salvamont

Intervenție deosebit de grea a echipajelor Salvamont și ISU pentru salvarea unui turist de 54 de ani, din Cheile Carașului, din județul Caraș Serverin. Bărbatul – de loc din Timișoara, a venit împreună cu familia și mai mulți prieteni în Cheile Carașului, într-o scurtă vacanță.

[youtube id=”Za85mRSV9zE”]

Membrii grupului care mai fuseseră de mai multe ori în Chei și cunoșteau foarte bine traseul, se îndreptau spre locul de cazare ce se aflau foarte aproape de albia râului la capătul unei poteci abrupte și foarte periculoasă. De o parte este prăpastia, iar de cealaltă, peretele de stâncă.
La un moment dat, la câțiva zeci de metri de destinație, bărbatul din Timișoara, a alunecat și a căzut răsucindu-și glezna piciorului drept.
Realizând că este vorba de o accidentare gravă, colegii bărbatului lovit la picior au cerut ajutor la 112.

Spre locul accidentului au pornit un echipaj al Serviciului Salvamont și unul al Pompierilor Militari alături de o ambulanță SMURD. Oamenii au mers cât s-a putut cu mașinile, după care, echipele de intervenție au mers pe jos mai bine de o oră până la locul accidentului.

Accidentatului i s-a acordat primul ajutor după care, cu ajutorul tărgii, a fost cărat mai bine de o oră spre locul de unde a fost preluat de SMURD și transportat la Spitalul de Urgență din Reșița.
Bărbatul a suferit o fractură de gleznă și acum, în loc de o vacanță, va beneficia de un concediu – din păcate medical, de vreo lună de zile.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO Turist accidentat in Cheile Carașului și salvat de SMURD și Salvamont

  • 1 martie 2015 la 1:55
    Permalink

    Cei mai tari pompieri

Comentariile sunt închise.