Expoziţie de pictură ’’Armonia culorilor’’ la Bocșa

Oraşul Bocşa are un loc aparte pe ’’harta’’ şcolilor de pictură din Banatul istoric, fiind printre primele localităţi unde au funcţionat asemenea instituţii. Păstrănd tradiţia, secţia externa de pictură Bocşa, a Şcolii Populare de Arte şi Meserii ’’Ion Românu’’ din Reşiţa, coordonată de artistul plastic bocşean Elena HĂBĂŞESCU, organizează o expoziţie de pictură denumită generic’’Armonia culorilor’’.

Evenimentul, la care expun cursanţii secţiei de pictură din Bocşa, va avea loc în data de 04.12.2015, începând cu orele 17,00 în atelierul de pictură din incinta Casei Orăşeneşti de Cultură bocşene.

Organizatorii, Primăria oraşului Bocşa, Consiliul Local Bocşa, Casa Orăşenească de Cultură Bocşa şi Şcoala Populară de Arte şi Meserii ’’Ion Românu’’ din Reşiţa invită pe această cale pe toţi iubitorii de artă să ne fie alături, promovând astfel frumosul, talentul tinerilor din Bocşa, dar şi pentru a ne bucura împreună, acum în preajma sărbătorilor de iarnă.

Alături de artiştii bocşeni vor fi şi o parte din colegii lor reşiţeni, de la clasa de chitară şi orgă a prof. Marius Iana-Dobre, care vor susţine un scurt program muzical.

Vă aşteptăm aşadar acum, în preajma Naşterii Mântuitorului Isus Hristos să ne fiţi alături la bucuria prilejuită de culoare şi muzică din cadrul expoziţiei de pictură ARMONIA CULORILOR.

Cu stimă,
Ioan LIUŢ – Şef Serviciu Casa Orăşenească de Cultură

Comentarii

comentarii