Fără permis, furt de lemn și tâlhărie: toate în 24 de ore în Caraș Severin

catuse talhariInfracţiuni şi dosare penale

În după-amiaza zilei de 05.02.2014, în cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată pe strada Făgăraşului din municipiul Reşiţa a fost oprit pentru control un moped.
Poliţiştii au constatat, în urma verificărilor efectuate, că autovehiculul a fost condus de către un bărbat în vârstă de 35 ani, din Reşiţa fără a poseda permis de conducere. Pentru acest motiv a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
Tot în cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere a fost oprit pentru control un autoturism pe Calea Severinului din Caransebeş. la volanul autovehiculului s-a aflat B.NICOLAE, de 47 ani. La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi în acest caz se continuă cercetările în cadrul unui dosar penal.
·
Prins în flagrant

În cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii tăierii ilegale de arbori desfăşurată de lucrători din cadrul Postului de Poliţie Copăcele împreună cu un reprezentant al ITRSV Caraş-Severin în cursul zilei de 05.02.2014, la locul numit „Ogaşul Cânipii” pe raza localităţii Ruginosu a fost identificat un bărbat care încărca material lemnos de esenţă carpen şi jugastru într-o căruţă.
Din primele verificări s-a constatat că au fost tăiaţi ilegal 10 arbori.
Materialul lemnos a fost confiscat, iar în cauză se continuă cercetările sub aspectul svârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.
·
Reţinuţi pentru 24 de ore

În seara zilei de 3.02.2014, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 de către un bărbat în vârstă de 42 ani, cu privire la faptul că a fost lovit de două persoane necunoscute lângă un bar şi i-au luat portofelul.
Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a constatat că bărbatul a consumat băuturi alcoolice într-un bar cu doi bărbaţi necunoscuţi, după care a plecat, îndreptându-se spre locuinţa sa. La un moment dat, pe motivul că acesta nu mai doreşte să le dea de băut, cei doi l-au lovit cu pumnii şi picioarele, i-au luat portofelul în care se aflau 400 lei şi 20 euro şi au plecat.
În urma investigaţiilor efectuate, au fost identificaţi N.EUGEN, de 31 ani şi C.FLORIN, de 22 ani, persoane faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, întocmindu-se propuneri de sesizare a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Caransebeş în vederea arestării preventive.

Comentarii

comentarii