FAUR Festivalul de arta urbana Resita cu breakdance si multa miscare VIDEO

La Reșița este în plină desfășurare a doua ediție a Festivalului de Artă Urbană FAUR, ce implementează ideea regenerării urbane prin intermediul artei stradale, dansului și evenimentelor sportive. Concurs și demonstrații BMX, graffiti, breakdancing, concerte cu DJ sunt doar o parte dintre surprizele pregătite de organizatori tinerilor nonconformiști din oraș.

 Parcul Intim este, la acest sfârșlit de săptămână, polul artei urbane la Reșița. Tinerii au parte aici de o atmosferă incendiară, demo BMX, graffiti, concerte, dans și relaxare.

Seara de ieri a fost dedicată în exlusivitate dansului – mai exact – breakdancing. Sesiunile de dans s-au desfasurat în fata unui numeros public de toate vârstele. Un moment mai deosebit l-a constituit o repriză de breakdance pe caroseria unui autoturism vechi. Participanții din toată țara și oaspetii din Ungaria, Serbia, Israel și Ucraina au dat un spectacol de zile mari în fața spectatorilor.

Pentru tinerii din oraș au mixat mai mulți dintre DJ-eii cunoscuți din zonă și de la Timișoara. Manifestarea se va încheia azi (duminica) cu mai multe concerte si sesiuni de mixsaj.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „FAUR Festivalul de arta urbana Resita cu breakdance si multa miscare VIDEO

  • 29 august 2022 la 9:46
    Permalink

    mda…”cul”(cool),”marfa”,”misto”,”beton”,”super”,”fain”,”super fain”…Romania lucrului bine facut!.Daca intrebai care este scopul acestei manifestatii de racnete,ragete si alte apucaturi zoologice 99.999%,ai fi primit raspunsul din cuvintele de mai sus…orice manifestare unde se sparge,urla si totul este un non sens are mega-succes la satul esuat.Bravos,primare! tot asa si in continuare…alte manifestatii „mai culturale”nu au succes ca sunt intelese in Romania lucrului bine facut!

  • 28 august 2022 la 16:52
    Permalink

    …un mega-bulshit! pe cand un program de educare al cetatenilor al acestei comune uitata in timp?

Comentariile sunt închise.