VIDEO LA RESITA, FESTIVAL DE COLINDE FLORILE DALBE

Şcoala Gimnazială Nr. 7 Reşiţa şi Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govândari” din Reşiţa, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin şi Casa Corpului Didactic Caraş-Severin, organizează ediţia a VII-a a Festivalului Judeţean de Colinde „Florile dalbe”. Momentele susţinute de grupurile vocale sunt compuse, şi în acest an, din piese alese de coordonatorii acestora, dar care respectă criteriile impuse de organizatori prin regulament.
https://youtu.be/eF4Bhf_5FbQ
Festivalul are loc în Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govândari” din Reşiţa. La festival vor participa copii care provin din nivelurile primar, gimnazial şi liceal. Fiecare grup vocal sau cor care participă va primi din partea organizatorilor o diplomă de participare şi trofeul festivalului.
resized_IMG_2052
Festivalul va avea loc în data de 17 decembrie 2015, la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel-Govândari” din Reşiţa, începând cu orele 16.00. Manifestarea face parte din Calendarul Activităţilor Educative Judeţene 2015 şi urmăreşte promovarea colindelor tradiţionale româneşti. Alte detalii despre fetival se pot găsi pe site-ul şcolii, www.scoala7resita.ro, dar şi la adresa de mail cristi_ardeleanu@yahoo.com.

Comentarii

comentarii