AdministratieToate StirileUtilitare

Festivalul International de Jaz de la Gărâna, va fi parte din proiectul Dezvoltarea Zonei Turistice Semenic

Jaz ziua 3 (3)Festivalul International de Jaz de la Gărâna, va fi parte din proiectul Dezvoltarea Zonei Turistice Semenic. În zonă, vor fi trei festivaluri anuale de mare amploare.
Festivalul de Jazz de la Gărâna nu se dezice de tradiţia pe care a creat-o în rândul manifestărilor de acest gen de la noi din ţară şi se ştie deja dintr-un articol anterior că şi anul acesta va exista Festival. Şi pentru că este un eveniment anual care atrage mii de turişti şi iubitori ai muzicii , iar potenţialul său turistic poate fi exploatat la maxim. De aceea se fac propuneri ca pe viitor acest festival să facă parte dintr-un proiect format din 3 festivaluri: „Gărâna Jazz Fest”, „Gărâna Folk” şi „Gărâna Rock”. Astfel că numărul participanţilor şi al iubitorilor de muzică va creşte considerabil iar turismul în zonă va lua o mare amploare.
Tot acest vis măreţ face parte din acelaşi proiect de Dezvoltare a zonei turistice Semenic supus săptămâna aceasta spre dezbatere de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin.
Se mai propune, prin acelaşi proiect, şi realizarea unui Centru de spectacole în aer liber, dotată , spaţii de servicii, spaţii pentru spectatori, rampe, platforme, zone verzi, terasă exterioară, etc., un proiect ambiţios care dacă va fi implementat va ridica Semenicul la standarde europene.

Comentarii

comentarii