Fii observator de Reșița- Liderul a călcat pe bec și spațiul verde

_DSC1090Pe adresa redacției a sosit un e-mail de la o cititoare în care ni se aduce la cunoștință că un cetățean al Reșiței- o persoană publică, a cam călcat voit pe bec. Cetățenii observă, ne trimit materialele și fiindcă noi suntem imparțiali, le publicăm. Sperăm ca domnul în cauză să ne trimită câteva cuvinte ca drept la replică pe adresa office@infocs.ro

Buna ziua,

Sunt o cititoare a ziarului dv. , de fapt sunt doar o cetățeană al acestui oraș, la urma-urmei și am fost martora unei întâmplări cel puțin de prost exemplu pentru cei din jur. Vă trimit 5 imagini, la o rezolutie destul de mare, surprinse vineri in parcare la Kaufland.
In aceste imagini se vede clar ca un domn lider de sindicat, un formator de opinie și apărător de drepturi, nu este și un LIDER demn de urmat la felul in care parchează mașina.
Se vede ca domnia sa nu-și permite să parcheze mașina in parcare magazinului ca noi toți muritorii de rând – deși este loc suficient. Dânsul trebuie să parcheze pe spațiul verde, lângă pomișorul abia plantat.
Unii i-ar spune lipsa de educație civică, alții- lipsă de respect față de semeni sau prea multe fițe! Dumneavostră cum îi spuneți?
Știu că InfoCs este un ziar imparțial, am citit în paginile ziarului multe informații cu caracter civic, luări de atitudine indiferent cine a fost ,,boss-ul” care a călcat pe bec. Sper că nu faceți parte din „sindicatul” domnului lider și veți publica la rubrica ,,Fii observator de Reșița” și aceste ,,exemple negative”.


Cu stima, Y. I.

Comentarii

comentarii

9 comentarii la „Fii observator de Reșița- Liderul a călcat pe bec și spațiul verde

 • 13 august 2013 la 12:53
  Permalink

  @ Nesimtire

  Nu confunda toleranta cu nepasarea.
  Sînt doua lucruri diferite.
  EU sînt tolerant în sensul ca nu-mi manînc nervii cu tot prostul dar nu sînt nepasator.
  Aici lipsesc oamenii de ordine care sînt NEPASATORI si NU-SI FAC DATORIA, care se pare ca sînt platiti din banii impozabilului sa fu*** muste.
  Daca oamenii legii si-ar face datoria asa cum trebuie, asa cum e în alte tari, nu s-ar ajunge la astfel de probleme / conflicte.

  Cred ca s-ar fi simtit daca se trezea dupa cumparaturi cu masina blocata sau ridicata, sau s-ar trezi cu o amenda iar ACEL CITITOR ce se agita pe aici trimitînt poze la INFO-CS, poate era mai bine sa se duca la el sa-l întrebe de sanatate, asa frumos, prietenos si calm, întrebîndul ce cauta acolo. Poate era mai cu efect. Eu cel putin asta asi fi facut daca l-as fi vazut.

 • 13 august 2013 la 8:27
  Permalink

  Muhu asta e copil mic pe langa zecile de „handicapati” care isi parcheaza masinile pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati.

  Resiteanule, din cauza ca avem prea multa toleranta in noi am ajuns sa fim asa de nesimtiti. Daca cineva l-ar fi tras de maneca in alte ocazii(asa cum a facut acum persoana care a trimis aceste poze redactiei), poate n-ar mai fi ajuns in situatia asta).
  In orice tara civilizata, si-ar fi luat „nevinovatul” de Muhu o amenda de-ar fi tinut-o minte mult timp.
  Dar noi suntem toleranti….

 • 13 august 2013 la 8:27
  Permalink

  Zilnic in drumul meu ca si pieton cu treburi in oras intalnesc cateva cazuri contraventionale ca nerespectarea trecerii de pietoni,parcari neregulamentare,etc si acestea sunt aspecte ale necivilizatiei la volan, un comportament ne-urban.

 • 13 august 2013 la 2:01
  Permalink

  dragut….daca era un om simplu, un om de rand atunci avea probleme pentru parcarea intr-un loc nepermis. In parcare este sau cel putin era pus un anunt unde este specifica faptul ca masinile parcate neregulamentar vor fi ridicate. Dar unii cred ca daca au un statut au dreptul sa faca ce vor. Asa e Romania

 • 13 august 2013 la 1:59
  Permalink

  dragut….daca era un om simplu, un om de rand atunci avea probleme pentru parcarea intr-un loc nepermis. In parcare este sau cel putin era pus un anunt unde este specifica faptul ca masinile parcate neregulamentar vor fi ridicate. Dar unii cred ca daca au un statut au dreptul sa faca ce vor. Asa e Romania

 • 13 august 2013 la 1:35
  Permalink

  Povestea asta mi se pare cam absurda. Oare cetatenii cititori, au auzit vreodata în viata lor de TOLERANTA?
  Nu cred ca daca ar fi auzit, n-ar face astfel de remarci filozofice fara rost si nici astfel de articole (DE CITITOR).
  Se pare ca în România fiece nimicuri, se pun „pe tapet” în modul cel mai INTOLERANT.

  Da! De acord ca liderii sa fie exemple dar sa nu uitam si acesti lideri SÎNT OAMENI si OAMENII FAC GRESELI mai mult sau mai putin voit.

  Nimeni nu-i perfect.

  Daca eu l-as fi vazut, nici nu l-as fi bagat în seama.

  • 13 august 2013 la 8:11
   Permalink

   de aceea suntem unde suntem ca oamenii ca tine (un resitean) trateaza cu indiferenta astfel de bizoni.

  • 13 august 2013 la 8:43
   Permalink

   pai de aceea merge tara asta de tot r…… toti merg ca cu capul inainte si nu le pasa de nimic

  • 13 august 2013 la 9:12
   Permalink

   atunci va meritati soarta de a trai cum se traieste in badarania din Romania, din Resita…..

Comentariile sunt închise.