Toate StirileUtilitare

Foarte Util Cum curatam petele de grasime de pe haine

pata_haineUneori, mancarea poate lasa urme pe hainele noastre. Desi purtam un sort cand gatim, ne vom murdari pe maneci, sau chiar si cand mancam cu atentie ne putam pata bluzele preferate. Petele cel mai greu de indepartat sunt cele de grasime, care pot parea imposibil de scos. Nu sunt putine cazurile in care oamenii renunta la haine din acest motiv. Dar, dupa cautari indelungate, site-urile de specialitate au venit cu o solutie neasteptata: detergentul de vase!

Primul pas este sa testati detergentul de vase intr-o zona a hainei care nu este tocmai vizibila, deoarece in unele cazuri haina se poate decolora. Odata ce detergentul a trecut acest test, puteti incepe procedeul propriu-zis.

Ce trebuie sa faceti? Veti aplica detergentul direct pe pata sau petele de grasime. Veti freca zona si veti lasa haina deoparte cateva minute, pentru ca detergentul sa isi faca efectul. Dupa aceea, puneti haina in masina de spalat si spalati-o conform instructiunilor de pe eticheta. Rezultatele va vor incanta cu siguranta!

Puteti incerca acest truc si pe hainele cu pete mai vechi, care au fost spalate anterior. Detergentul va actiona de minune, iar hainele vor fi ca noi!

Comentarii

comentarii