Foc la o pensiune din Berzasca in weekendul trecut VIDEO

Foc la o pensiune din Berzasca in weekendul trecut. ISU SEmenic CS, a fost anunţat prin apel 112, de izbucnirea unui incendiu la o pensiune din Berzasca. Cu toate că este o distanță considerabilă și drumul este plin de curbe, într-un timp destul de scurt, au intervenit două echipaje de pompieri militari din cadrul Secţiei de Pompieri Moldova Noua. Pompierii au acționat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

 

 

Incendiul se manifesta violent cu flăcări mari  la două căbănuţe de lemn, pe o suprafaţă de aprox. 25-30 mp. Incendiul a fost localizat şi s-a acţionat în continuare pentru lichidarea acestuia în totalitate. Nu au fost înregistrate victime şi a fost îndepărtat pericolul de extindere a incendiului la alte 9 cabane aflate în apropiere. Plus alte construcţii din cadrul pensiunii.

Foc la o pensiune din Berzasca in weekendul trecut. Cauză probabilă a incendiului o constituie un aparat electric de încălzit (radiator) lăsat nesupravegheat. În momentul izbucnirii incendiului, nu erau persoane cazate în pensiune.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments