FOTO Accident colorat, cu răniți și multă vopsea la Armeniș

Accident Armenis (3)Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DN 6, în afara localităţii Armeniş.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat, din primele cercetări, că în timp ce V.A., în vârstă de 40 ani, conducea un autoturism, din direcţia Orşova spre Caransebeş, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto în vârstă de 20 ani şi a unei pasagere şi rănirea uşoară a şoferului V.A.
Victimele au fost transportate la spitalul din Caransebeş unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Iată ce ne spune un martor ocular al accidentului, Mircea T.:
,,Loganul venea de la Bucureşti și mergea spre Sânicolaul Mare – este vorba de o firmă ce se ocupă de zugrăvirea și reparațiile magazinul Carfur. La Piatra Scrisă, într-un viraj la dreapta – loc cu multe accidente petrecute acolo- mașina intră pe contrasens (probabil a adormit sau viteza) şi loveşte frontal un Vw Passat în care se afla o șoferul și o femeie. Amândoi conducătorii auto au fost scoși dintre fiarele mașinii și transportați de salvatori la spitalul din Caransebeș. La fața locului au fost prezenți și pompierii militari. După cum puteți observa și în poze, în Logan se aflau mai multe butoaie cu vopsea lavabilă de exterior iar în urma ipactului, cîțiva zeci de litri de vopsea sau împrăştiat în Logan- totul fiind mâzgălit – înclusiv cei din mașină. Aș putea spune că a fost un adevărat dezastru deoarece oamenii au început să urle de usturime. Pasagerul din dreapta, a sărit în albia Timișului să se spele pentru că era acoperit de vopsea din cap până în picioare și puțin a lipsit să nu moară asfixiat fiindcă vopseaua îî intrase în căile respiratorii, în urechi și în ochi.
În urma accidentului, Loganul a suferit dăună totală, dar am înțeles că are asigurare CASCO.”

Comentarii

comentarii

One thought on “FOTO Accident colorat, cu răniți și multă vopsea la Armeniș

Comentariile sunt închise.