FOTO Vă invităm la un strop de cultură și o geană de frumos -expoziție de fotografie la Agora

afis vernisaj12Galeria Agora va găzdui o expoziție de fotografie a artistului în taina fotografiei, Sergiu Flavian Săvescu.
Purtând titlul ,,Momente și impresii” expoziția va avea vernisajul vineri- 25 aprilie la ora 17 și este organizată sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din România și al Uniunii Artiștilor Plastici din Reșița.
Fotografiile au fost realizate de artist în ultimul timp iar lentila aparatului a surprins unele dintre cele mai extraordinare momente pe care de cele mai multe ori, le poți vedea o singură dată în viață.
Iată cum se descrie autorul pe el și pasiunea sa în câteva cuvinte: ,, Fotografia a devenit pentru mine o pasiune încă de pe vremea când se fotografia pe film alb-negru și când am lucrat într-un domeniu al fotografiei tehnice și a continuat după apariția tehnologiei digitale. Pe toată aceasta perioada am cochetat cu fotografia artistica, de la peisaj la portret,fotografie de produs și altele.”
Iată ce spune și un comunicat al IJP despre polițistul artist fotograf: ,,Inspectorul principal Flavian Savescu va desfăşura o expoziţie de fotografie în cursul zilei de astăzi, 25 aprilie a.c., la Galeria Agora din municipiul Reşiţa.
Expoziţia, compusă din 31 de fotografii, se desfăşoară sub titlul „Impresii şi momente” ilustrând peisaje mirifice, dar şi portrete. Vernisajul va începe la ora 17.00 şi se desfăşoară sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România.
Inspectorul principal îşi desfăşoară activitatea la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin începând cu anul 2007”.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments