Glumă, glumă și nu prea- în cazul unora: Bănăţenii cer o facultate specială, în care să înveţe cum să fie cât mai ţanţoşi posibil

banatean_tantos_copyDupă ce în Timişoara a crescut alarmant numărul persoanelor care nu merg ţanţos pe stradă, mai multe ONG-uri locale au cerut să se ia de urgenţă măsuri. Cea mai importantă, înfiinţarea unei facultăţi dedicată exclusiv bănăţenilor, în care aceştia să înveţe cum să fie ţanţoşi tot timpul.

„Vrem o facultate unde să se predea materii vitale pentru existenţa bănăţenilor: Ţanţoşenie, Făloşenie, Hiperbolizare, Laudă de sine sau Îngâmfare. E păcat că tinerii din ziua de azi ajung să se laude că-s bănăţeni abia odată la 3-4 zile, nu de câteva zeci de ori pe zi, cum făceau străbunii noştri. Nu vrem să ne pierdem identitatea”, spune un ongist bănăţean.

Acesta a dat drept exemplu o dramă recentă trăită de o bănăţeancă de 36 de ani, al cărui fiu a ajuns la 8 ani şi încă nu s-a lăudat cu nimic, deşi are toate motivele s-o facă. „Dacă nu luăm măsuri, astfel de cazuri se vor înmulţi. Deocamdată copilul e în carantină, să nu ia şi alţi bănăţeni ce are el, că nu vrem să se ajunga ca, în loc să fie fruncea, Banatu’ să devină fundul.”
Citeste mai multe pe http://www.timesnewroman.ro

Comentarii

comentarii

One thought on “Glumă, glumă și nu prea- în cazul unora: Bănăţenii cer o facultate specială, în care să înveţe cum să fie cât mai ţanţoşi posibil

  • 24 ianuarie 2015 la 23:09
    Permalink

    mai incet cu fala,banatenilor

Comentariile sunt închise.