@Breaking newsTurism

Grădina de pe bloc – Imagini de toamnă frumoasă la înălțime, în plină iarnă VIDEO

Grădina de pe bloc – Imagini de toamnă frumoasă la înălțime, in plina iarna. La Reșița a înflorit floarea de colț, pe acoperișul unui bloc de 9 etaje unde mai mulți locatari au amenajat o adevărată grădină suspendată cu zeci de soiuri de flori, dar și legume și verdețuri.

Floarea de colț este, anul acesta, vedeta grădinii de pe acoperișul blocului din Reșița. Semințele au fost plantate în urmă cu 3 ani însă este prima dată când înflorește.

La rândul său, Mircea Băloi se mândrește cu căpșunile sale, pe care le îngrijește cu mare atenție. Pe acoperișul blocului cresc zeci de plante ornamentale, flori, arbuști și chiar legume.

Grădina de pe bloc – Imagini de toamnă frumoasă la înălțime, in plina iarna. Blocul este unul dintre primele imobile din Reșița pe acoperișul căruia a fost amenajată o grădină. Din motive obiective și ușor de înțeles, am preferat să postăm această știre și acest material video acum, când a venit iarna și după ce florile au trecut. Din păcate, încă mai există persoane ce nu știu să aprecieze un lucru frumos. Filmările au fost făcute la jumătatea lunii octombrie 2020. O toamnă lungă și frumoasă. Mai degrabă, o rămășiță de vară târzie.

Comentarii

comentarii