Grav accident de circulatie cu 3 masini si 4 victime la Moniom – Circulatie oprita de o ora

Circulaţie închisă pe DN58B Reşita – Timişoara. Accident cu 3 maşini şi 4 victime ranite grav. Ora 15.41, accident rutier sesizat prin SNUAU 112 pe DN 58B, km 5+200. 3 autoturisme implicate, 4 victime rănite grav. Se efectuează cercetarea la fața locului. Revin cu update când am detalii.


Stire in curs de actualizare!

UPDATE – Sunt 5 victime. Una s-a prezentat singura la spital. Martorii spun ca la Logan nu au reactionat air-bagurile. Update 2: Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism (4 ocupanți, 2 adulți și 2 minori, minorii la spital) care se deplasa dinspre Reșița spre Bocșa nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un alt autoturism (3 persoane adulte, toate trei la spital) care a fost de asemenea lovit de un al treilea autoturism. Este vorba despre trei bărbați răniți (46, 52 și 72 de ani) și o fată de 16 ani. Cea de-a cincea victimă este un băiat de 17 ani, rănit ușor.

Vom reveni.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Grav accident de circulatie cu 3 masini si 4 victime la Moniom – Circulatie oprita de o ora

  • 19 octombrie 2018 la 21:22
    Legătură permanentă

    Parca ploua putin la ora aceea. Cauciucurile, indolenta, graba prosteasca, poate si telefonul. E posibil sa fi incercat o depasire neterminata pe linie continua. Pe vremea cand mai statea politia pe la moara de langa RAR nu s-a intamplat nici un accident. Chiar, cu ce se mai ocupa politia rutiera? Preventie la ce?

Comentariile sunt închise.