Grav accident de circulație între Lugoj și Caransebeș VIDEO

microbuz2O autoutilitară scăpată de sub control a spulberat o mașină aflată pe contrasens pe E 70 între Lugoj și Caransebeș.
Accident grav de circulație pe drumul care leagă Lugojul de Caransebeș. Doi bărbați au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită în plin de o autoutilitară scăpată de sub control.
Conducătorul autoutilitarei le-a povestit polițiștilor că a pierdut controlul volanului după ce mașina a scăpat de sub control pentru că era supra-încărcată.
A pătruns pe contrasens acolo unde a intrat în plin în autoturismul în care se aflau doi bulgari care se întorceau spre casă, din Anglia.

Impactul a fost atât de puternic încât atât mașina mică cât și cea mare au ajuns în câmp. Mai mult, din
cauza izbiturii autoutilitara s-a și răsturnat iar conducătorul autoturismului a rămas prins între fiarele contorsionate. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a-l scoate din epava autoturismului și a-l transporta la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul autoutilitarei, un bărbat din
județul Dolj, a scăpat doar cu o rană ușoară la picior însă s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Grav accident de circulație între Lugoj și Caransebeș VIDEO

 • 7 iulie 2013 la 14:41
  Permalink

  Va hotarati unde a fost?

  O autoutilitară scăpată de sub control a spulberat o mașină aflată pe contrasens pe E 70 între Lugoj și Timișoara.
  Accident grav de circulație pe drumul care leagă Lugojul de Caransebeș.

  • 7 iulie 2013 la 16:06
   Permalink

   ai dreptate , acum corectam

Comentariile sunt închise.