Grav accident de circulatie la Triaj cu un tanar in coma VIDEO

UPDATE ora !3:3- Tanarul ranit grav, a decedat la spital. Cauza principala – viteza si derapajul pe liniile de tramvai ude.

Un grav accident de circulaţie a avut loc în jurul orei 12 în zona zidului de sprijin de la Triaj pe sensul de mers înspre centrul civic. Un microbuz a lovit violent o autoutilitară de transport marfa. În urma impactului deosebit de violent în uşa din dreaptă față (pasager), un bărbat de până în 30 de ani, a fost grav rănit intrând în comă. Alţi doi bărbați – tot tineri – au fost și ei răniți.

Pompierii militari au intervenit pentru a-l descarcera pe bărbatul rănit grav. Coada de mașini de întinde pe mai bine de 3 km, de o parte și de alta a locului în care a avut loc accidentul.

iata ce spune IJP despre acest accident –

Astăzi, 25 august, în jurul orei 11.50, pe strada Timișoarei-Triaj din Reșița, s-a produs un grav accident rutier, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor doua, în următoarele împrejurări:

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 37 de ani din Timișoara conducea o autoutilitară din direcția Centrul Civic către cartierul Govândari, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pe fondul unui carosabil umed, autovehiculul alunecând pe liniile de tramvai și ajungând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism de tipul 8+1 locuri, care era condus regulamentar de un bărbat de 57 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei și rănirea altor 2 persoane, pasageri în microbuz, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul autoturismului 8+1 locuri a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ştire în curs de desfăşurare. Vom reveni cu amănunte.

Comentarii

comentarii

One thought on “Grav accident de circulatie la Triaj cu un tanar in coma VIDEO

  1. Cred ca foarte mulți reșițeni și-au spus părerea despre aceasta zona, care s-a dovedit in timp deosebit de periculoasa. Au fost atenționați atât politia cât mai ales primăria, dar fără folos. Este deosebit de grav faptul ca NIMENI care ar trebui sa ia ceva măsuri nu le ia. Bordurile în anumite locuri sunt ca inexistente, mijloace de avertizare, de reducere viteza, parapete, etc sunt inexistente. Pe lângă trotuare, străzi modernizate n-ar trebui sa i se acorde importanta și acestei zone? Oricare din noi poate fi următoarea victima. Ce ar fi dacă am demonstra pentru toate alte nereguli din oraș care nu se doresc sa se vadă? Exista alta soluție pentru trezirea la realitate, pentru atenționare ca orașul trebuie modernizat și ținându-se cont de părerea noastră? Precizez ca nu este vorba de nici o campanie electorala ci este vorba de o problema extrem de grava. Se înțelege oare?

Comments are closed.