Grav accident de circulatie pe B-dul Muncii din Resita O femeie a fost lovita de masina pe trotuar

Un cumplit accident s-a produs smabata după amiază pe Bulevardul Muncii din Reșița. O femeie de aproximativ 65 de ani este la spital în stare critică, după ce a fost aruncată câțiva metri în sus de o mașină care a ajuns pe trotuar. Două ambulanțe au ajuns la locul accidentului, iar medicul de pe ambulanță a încercat chiar la fața locului oprețiuni de resuscitare a femeii. Accidentul a fost produs de un șofer începător de aproximativ 18 ani.
15134434_1456002944429173_1198426245_n
Mașina condusă de acesta venea dinspre Piața Reșița Nord și se îndrepta spre Kaufland cu mare viteză. Tânărul inconștient de la volan a pierdut controlul mașinii, a intrat în bordură, în pomișorii de pe trotuar, în stâlpul de la colțul străzii și s-a răsturnat. Femeia accidentată foarte grav era pe trotuar, iar un angajat al RCS&RDS coborâse de pe stâlpul în care a intrat mașina doar cu câteva secunde înaintea accidentului, așa că omul a scăpat ca prin minune teafăr.
15139561_1456002947762506_1699256058_n
Oamenii au întors mașina, care se răsturnase după ce a lovit tot ce a prins în cale. Șoferul a scăpat fără nici o zgârietură. Martorii spun că avea viteză mare, că a frânat foarte mult, după care s-a auzit o bubuitură puternică. Mașina scăpată de sub control a lovit tot ce a prins în cale: bordură, stâlp, pomi, o mașină parcată și femeia aflată pe trotuar.

Accidentul putea fi un carnagiu, dacă pe trotuar ar fi fost mai mulți oameni, cu siguranță toți ar fi devenit victime. Pe zona pe care s-a produs accidentul este limită de viteză de 40 de km la oră. Tânărului care a condus mașina i se va deschide cu siguranță un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă, dacă femeia va supraviețui, sau pentru ucidere din culpă dacă femeia va deceda. În plus tânărul teribilist va trebui să repare și mașina avariată pe trotuar.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Grav accident de circulatie pe B-dul Muncii din Resita O femeie a fost lovita de masina pe trotuar

  • 26 noiembrie 2016 la 13:26
    Permalink

    Oameni buni cum puteți spune că doar a lovit o femeie, trebuia sa fie și mai multe victime. Voi cei care îi luați apărarea dacă dădea peste cineva drag vouă ați fi spus despre el ca e cel mai mare criminal. Vina nu e la examinator sau instructor, ci la psiholog ca da avize pe naspa și respectați limita de viteza cel puțin în oraș. 

  • 20 noiembrie 2016 la 1:20
    Permalink

    Dacă defrișatorii primăriei n-ar fi tăiat toți copacii de pe bulevard, oamenii de pe trotuare ar avea o șansă în plus să scape cu viață din fața bolizilor de pe drum. Dar din păcate văd că se taie în continuare. De abia ce făcuseră coroană superbă caisii plantați acum vreo 10 ani, că acum un an sau doi au fost tăiați toți pentru a fi înlocuiți cu alții la fel. De ce? Probabil comision. Sau prostie. Vorba cu lupul și blana e valabilă și pentru administrație. Degeaba alt primar, dacă toți retardații din subordine sunt bine mersi la locul lor.

Comentariile sunt închise.