Guvernul Dancila a alocat un milion de lei Primăriei din Moldova Nouă VIDEO

Guvernul Dancila a alocat un milion de lei Primăriei. Într-o ședință de Guvern din luna octombrie, a fost aprobată alocarea unei sume de un milion de lei Primăriei din Moldova Nouă. Banii provin din fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului, urmând să fie folosiți pentru co-finanțarea proiectelor europene derulate de administrația locală.

 

 

Despre acestă sumă a vorbit ministrul dezvoltării Daniel Suciu sâmbătă atunci când a fost în Caraș Severin șui când însoțit fiind de deputatul Luminița Jivan a afirmat că primăria din Moldova Nouă este pe lista primăriilor care vor primi bani în ședința de guvern din 28 octombrie.

Primarul din Moldova Nouă a precizat că acești bani vor fi folosiți ca cofinațare la proiectele depuse de administrația locală din Moldova Nouă.

Guvernul Dancila a alocat un milion de lei Primăriei. Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, s-a aflat la sfârșitul săptămânii trecute, într-o vizită de lucru în județul Caraș-Severin, ocazie cu care s-a deplasat, alături de președintele filialei județene a PSD, Luminița Jivan, pe DJ 571, unde a anunțat că în cel mult două săptămâni va fi scos la licitație lucrările pentru tronsonul Ciuchici – Sasca Montană – Cărbunari – Moldova Nouă.

Comentarii

comentarii