Horoscopul toamnei 2012

Toamna anului 2012 este extrem de interesanta din punct de vedere astrologic. Dupa un inceput de an dezastruos pentru majoritatea zodiilor, ultimul sfert din acest an reuseste sa instaureze pacea si linistea acolo unde trebuie. Multe astpecte care prezentau probleme „grave” se vor limpezi de la sine.

Berbec

Berbecii trebuie sa acorde o mai mare importanta finantelor in aceasta toamna. Exista predispozitii catre frauda sau pierderea unor
sume importante intr-un mod facil. Vestea buna este ca si sansele de castiguri insemnate sunt foarte probabile. Din punct de vedere emotional, berbecii nu vor primi ceea ce-si doresc. Vor fi tristi, nesiguri sau frustrati.

Taur

Pot gasi inspiratie pentru proiectele viitoare in urma unor discutii cu prietenii apropiati. Un conflict serios cu persoana iubita poate produce o ruptura permanenta. La locul de munca, totul decurge ca si pana acum, dar e posibil sa fie nevoie de cateva zile de odihna.

Gemeni

Gemenii vor avea de facut cheltuieli importante cu o persoana apropiata si, din pacate, in aceasta toamna vor fi nevoiti sa se bazeze doar pe finantele proprii. Cea mai buna legatura din punct de vedere sentimental, in aceasta perioada, este cu o persoana din alt oras sau chiar alta tara. Pe viitor este posibila o intalnire, gand ce va face comunicarea actuala mult mai incitanta.

Rac

Responsabilitatile de la locul de munca nu vor disparea. Racii vor fi nevoiti sa intertina cu relatii cu persoane care nu le plac si care nu ii plac. Casa poate suferi mai multe imbunatatiri sau reparatii serioase. Toamna aceasta este anotimpul dragostei pentru raci. Sansele unei relatii speciale sunt foarte mari.

Leu

La locul de munca, leii vor intampina in primul rand dificultati emotionale. Nativii acestei zodii nu vor dori sa munceasca in plus si nu sunt deloc maleabili. Zona profesionala va afecta si relatia amoroasa a nativilor. Pot aparea probleme de sanatate care au legatura cu un barbat.

Fecioara

Poate aparea dorinta de a face o schimbare la nivel profesional. De asemenea, pot aparea probleme la plata unui imprumut insemnat. Dragostea este un aspect infloritor pentru fecioare in aceasta toamna, multi dintre nativi avand experiente care le vor schimba definitiv cursul vietii.

Balanta

Motive de bucurie vin de la locul de munca, afaceri sau studii. Marea majoritate a banilor castigati in aceasta toamna va fi redirectata catre locuinta si imbunatatirea acesteia. Tot acasa, in fiacer saptamana va avea loc cate un eveniment interesant, in special de socializare.

Scorpion

La locul de munca se anunta evenimente intense si interesante care pot anunta schimbari pentru anul 2013. Multi scorpioni se vor bucura de armonie in familie si vor avea mai mult dorinta de a petrece timpul alaturi de persoanele dragi. Scorpionii care au o relatie la distanta vor fi nevoiti sa intrerupa aceasta legatura, tocmai din cauza distantei.

Sagetator

Sectorul financiar este incununat de succes in aceasta toamna. Se anunta castiguri importante, toate obtinute prin munca. Sagetatorii planifica multe schimbari in interiorul locuintei, bazandu-se pe banii pe care ii castiga. Tot in aceasta perioada pot cunoaste o persoana extrem de interesanta.

Capricorn

Viata sentimentala va fi simpla, dar plina de energie. Femeile capricorn pot incepe o relatie cu un barbat mai tanar. Viata sociala va fi extrem de animata, invitatiile la diverse evenimente vor „curge”, ocazie numai buna pentru a cunoaste noi aspecte ale vietii culturale si nu numai.

Varsator

Mare atentie al conflicte in aceasta toamna, deoarece pana si cele minore pot provoca daune grave vietii profesioale. Varsatorii au parte de momente speciale in dragoste, alaturi de persoana iubita sau cineva care se afla de putin timp in viata lor. De asemenea, ar fi bine ca banii sa nu reprezinte un subiect de conversatie in niciun cerc pe care il frecventeaza.

Pesti

Pestii nu au o toamna plina de evnimente insemnate din punct de vedere sentimental, insa o veche iubire poate reaparea. In viata profesionala, acesti nativi sunt nevoiti sa accepte compromisuri.

Comentarii

comentarii