Hotii s-au ,,jmecherit” Vin din alt judet sa dea spargeri in Caras Severin – AUTORII UNEI INFRACȚIUNI DE FURT AU FOST REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI

6 bărbați tineri, autorii unei infracțiuni de furt dintr-o societate comercială au fost identificați și reținuți de polițiștii cărășeni.
În data de 13.01.2018 orele 04.00 polițiștii din Oțelu Roșu au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-o societate comercială de pe raza localității. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că autorii faptei au părăsit zona cu un autoturism.

A fost solicitat sprijinul structurilor de poliție din apropiere, ulterior polițiștii din orașul Hațeg au oprit în trafic un autoturism în care se aflau șase bărbați, iar la controlul efectuat, în interiorul autoturismului au fost identificate bunurile furate și obiecte folosite la forțarea ușilor de acces în societatea comercială. Valoare bunurilor furate este de aproximativ 5000 lei, acestea fiind recuperate și restituite părții vătămate.

Autorii furtului, șase bărbați cu vârsta între 17 și 22 de ani, cu domiciliul în localitatea Vulcan, județul Hunedoara, au fost reținuți de polițiști și depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului nostru.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228 alin. 1 și 229 alin. 1 lit. b), d) din Codul Penal.

Urmează ca în data de 14.01.2018 cei șase bărbați să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

comentarii