Hristos a Inviat! cu bucurie și speranță pentru micuța Angela din Caransebeș și datorită unor semeni de ai noștrii

DSC08253O inimă mare și un suflet deosebit, Lili Gherle de numele căreia se leagă atâtea campanii de ajutorare a celor în nevoie – mai ales copii, din Reșița, Caraș Severin și România, ne-a trimis câteva rânduri în care ne relatează despre ce înseamnă să fii om și să ai suflet bun, dar mai ales, să dovedești că sărbătoarea nu înseamnă o masă bogată doar pentru tine. Sunt semeni ai noștrii care din nefericire au mari probleme de sănătate, așa cum este cazul micuței Angela Tănase din Caransebeș, caz prezentat opiniei publice de ziarul nostru.
Iată ce ne scrie Lili Gherle:
,,Mereu, dar mereu se vor găsi şi oameni de bine. Așa cum s-a întâmplat acum. Prin bunăvoinţa familiei Anitulesei Cristi din Reşita, micuţa Angela Tănase din Caransebeș, va avea mâncare, va avea laptele vital pentru următoarele două săptămâni. Domnul Cristi Anitulesei, tatăl unui coleg de clasă al fiicei mele Malina, a văzut pe www.infocs.ro cazul disperat al acestei micuţe și astfel împreună cu soţia dânsului, au hotărât să fie generoşi cu un copilaş care are nevoie de noi.
Cei doi au donat din bugetul familiei, suma de 1100 lei şi tichete – bonuri valorice în valoare de 63.5 ron – o sumă totală de 1163 lei. Vă reamintim că micuța Angela suferă de o boală foarte grea și singurul ei aliment este un anume tip de lapte praf ce costă peste 200 de lei cutia iar o cutie, îi asigură mesele pentru maxim 3- 4 zile.
Eu nu pot decât să le mulţumesc şi cu siguranţă răsplata o să vină de la Dumnezeu !”
Lili Gherle, subscriem și noi mulțumirilor tale către familia Anițulesei și să dea Bunul Dumnezeu ca atunci când vor avea nevoie, să găsească întinsă pre ei o mână de ajutor așa cum este întinsă a ta acum către familia de necăjiți din Caransebeș. Dumnezeu să îți ajute și ție!
Redacția InfoCS
Citește și:

O șansă la viață pentru Angela, costă 10.000 de euro

Fotografii din campaniile de ajutorare inițiate de Lili GherleComentarii

comentarii