Iancu Muhu implicat într-un grav accident de circulație la Ezeriș – EXCLUSIV VIDEO

Astăzi, 7 iulie, în jurul orei 17.00, pe DN 58 A, în afara localității Ezeriș s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui biciclist. Din primele cercetări, polițiștii care s-au deplasat la fața locului, au stabilit că, în timp ce un bărbat de 55 de ani, din comuna Ezeriș, se deplasa cu bicicleta pe o stradă lăturalnică din localitate, la pătrunderea pe DN 58A, ar fi fost surprins și acroșat de un autoturism care circula din direcția Soceni către Ezeriș, condus de un bărbat de 73 de ani, din Reșița.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului care a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat în comă cu elicopterul la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice. O victimă colaterală a accidentului este și Iancu Muhu. Acesta se deplasa cu autoturismul spre Lugoj. În momentul în care s-a produs accidentul, autoturismul care a lovit biciclistul a ajuns brusc în fața mașinii conduse de Muhu. Pentru a evita impactul, Muhu a tras puternic de volan spre dreapta ieșind in decor oprindu-se în albia unui pârâu. Din fericire, șoferul a scăpat doar cu răni ușoare care i-au fost tratate la fața locului de către personalul medical de pe mașina ambulanței. Iancu Muhu a refuzat deplasarea la spital.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri pentru aproape o oră cât timp polițiștii și criminaliștii și-au făcut cercetările.

Comentarii

comentarii

4 thoughts on “Iancu Muhu implicat într-un grav accident de circulație la Ezeriș – EXCLUSIV VIDEO

  1. Din pacate biciclistul a decedat! Rănile i-au fost fatale in ciuda eforturilor medicilor!!

  2. Din pacate biciclistul a decedat!!Rănile au fost extrem de grave…incompatibile cu viata!

Comments are closed.