Iluminat public modern și eficient la Reșița

S-a aprobat documentația de avizare a lucrărilor privind proiectul ”Modernizarea sistemului de iluminat public al municipiului Reșița”

În cadrul Consiliului Local a fost aprobat un studiu de fezabilitate privind un prim proiect care vizează modernizarea iluminatului pe unele artere principale. Este vorba de 24 de străzi ce vor necesita aproape 2000 de tuburi de iluminat.

Pe Bulevardul Republicii și Bulevardul Revoluției din Decembrie, acest proiect cuprinde și zona pietonală care va fi la rândul ei iluminată.
Pe lângă faptul că toate echipamentele care implică iluminatul public sunt depășite ca funcționalitate, nici nu sunt economice. Astfel că era nevoie de un astfel de proiect pentru Reșița.
Programul Operațional Regional 2014-2020 cu privire la finanțări nerambursabile, include și investiții în iluminatul public, inclusiv cel ambiental.

Astfel că era necesar un studiu de fezabilitate care să vizeze arterele principale din oraș pentru a găsi soluțiile tehnice necesare unui iluminat public modern și eficient.

Comentarii

comentarii

One thought on “Iluminat public modern și eficient la Reșița

  • 28 noiembrie 2014 la 13:38
    Permalink

    iluminatul modern şi eficient se face cu LED-uri, nu cu tuburi. Alt tun, ca şi cel cu semafoarele înlocuite degeaba cu altele la fel de antice, rămase nevândute pe stocul vreunui fraier.

Comentariile sunt închise.