Impact nimicitor între un autoturism şi un autobuz la Buchin EXCLUSIV VIDEO

Un autobuz în care se aflau angajaţii unei firme de cablaje auto din Caransebeş, a fost izbit în plin de un autoturism pe DN6 la ieşirea din comuna Buchin din Caras Severin. Oamenii ieșiseră din schimbul de noapte, iar autobuzul se deplasa dinspre Caransebeş spre Orşova.
Azi dimineaţă, în jurul orei 06.45 a avut loc un accident rutier pe DN 6 , la ieşire din Buchin, între un autocar şi un autoturism. Din primele informaţii, numărul victimelor părea să fie foarte mare, aprox 40-50 de victime. Având în vedere numărul mare de victime, pentru eficientizarea misiunii de salvare, s-a activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 4 echipaje ISU: 1 SMURD, o autospecială transport victime multiple şi personal, o descarcerare şi o autospecială de stingere, 8 ambulanţe SAJ şi echipaje ale Poliţiei.

Din nefericire, şoferul autoturismului a decedat. Din totalul de 26 de pasageri din autocar, 3 au fost transportaţi la Spitalul din Caransebeş, în stare de conştientă. Ceilalţi au fost preluaţi de un alt autocar. Unul dintre răniţi este şoferul autobuzului. Celelalte două victime sunt un tânăr de 25 de ani şi o femeie de aproximativ 45 de ani – ambii din Teregova, angajaţi ai firmei de cabluri din Caransebeş. Sunt răniţi, dar în afara oricărui pericol.

În momentul de faţă, în zonă, se circulă pe o singură banda. Acesta este cel mai grav accident rutier petrecut în acest an în judeţul Caras Severin. Impactul a fost aşa de puternic încât autoturismul marca Ford s-a rupt în două. Cauza accidentului o reprezintă pătrunderea e contrasens şi viteza extrem de mare cu care rula autoturismul dinspre Orşova spre Caransebeş.

Comentarii

comentarii