Imunizarea cu vaccinul Astra Zeneca a început și la Reșița VIDEO

Imunizarea cu vaccinul Astra Zeneca a început și la Reșița. Peste 340 de persoane s-au programat pentru a se imuniza, împotriva coronavirusului, la cele două centre destinate imunizării cu acest vaccin. În paralel, continuă efectuarea rapelului celor care au primit prima doză a vaccinului Pfizer.  

Sala de sport a Școlii Gimnaziale nr.6 și sala de sport a Colegiului Economic al Banatului Montan, sunt amenajate ca centre care vor vaccina persoane cu serul produs de AstraZeneca. Pentru fiecare centru de vaccinare, a fost autorizat câte un singur flux. Adică, aici se pot imuniza câte 60 de persoane pe zi. De altfel, cele două centre au primit 120 de doze de vaccin – câte 60 fiecare.


Printre persoanele care au venit să se vaccineze astăzi, se numără cadre didactice care spun că demersul lor va face școala mai sigură. Centrelor de vaccinare de de la sălile de sport de la Colegiul Economic al Banatului Montan și Școlii Gimnaziale Mihai Peia, le-au fost alocate câte 1.200 de locuri, iar până în prezent au fost programate 340 de persoane.

Comentarii

comentarii

One thought on “Imunizarea cu vaccinul Astra Zeneca a început și la Reșița VIDEO

Comentariile sunt închise.