Încă o seară magică pentru reșițenii iubitori de concerte în aer liber – Directia 5 la Resita

Cu mic cu mare reșițenii s-au bucurat de încă o seară pe ritmuri muzicale. Fani sau nu ai faimoșilor de la Direcția 5, oamenii au ieșit în Parcul Tricolorului pentru a se bucura de momentele de sărbătoare oferite de cei de la Radio Reșița la împlinirea a două decenii de emisie.

Deși nemulțumiți de spațiul restrâns în care au fost nevoiți să se desfășoare și de fumul de la zecile de gratare care învăluia zona, cei mai mulți dintre reșțenii veniți la spectacolul în aer liber s-au arătat încântați de prestația artiștilor și mai ales de faptul că au avut șansa să-i vadă și să-i asculte live.

Partea cea mai bună a evenimentului este faptul că spectatorii au dat dovadă de bun simț și civilizație, semn că Reșița merge pe un făgaș care ne apropie de orașele europene. Nu s-a huiduit, nu s-a fluierat fără motiv și mai ales, în momentul în care concertul s-a încheiat, locul în care a fost publicul, a rămas destul de curat, fără pet-uri, fără pahare din plastic sau ambalaje alimentare. Fiecare, aproape fiecare, și-a aruncat mizeria la coșurile de gunoi. Puține – cei drept.

Comentarii

comentarii